30/9 Vi får dela upp detta lite

För att förenkla det lite för mig så får mina inlägg lite underrubriker i fortsättningen med lite text till så klart..

Skolan

Skolan känns inte alls bra för tillfället vilket ska upp till ytan i morgon. har filat lite på en lista över saker jag ska ta upp med min mentor som jag är missnöjd med. Det får ta hur det vill, bära eller brist, det måste finnas gränser för vissa saker!
Ämnena i sig annars är väl hyfsat intressanta och roliga just nu. Sociologi verkar väldigt intressant.

Familjen

Min familj är det bästa jag vet! Jag älskar Lotta och Casper så otroligt mycket, kan inte beskriva det.
Idag har vi varit och fotograferats till tidningen (onsdag nästa vecka). Efter det tog Lotta en promenad till Coop med vagnen där vi möttes upp (jag fick ta bilen). Vi handlade massa olika doningar.. Just nu sover båda mina älsklingar, den ena hårdare än den andre, mer säger jag inte ;)

Idrott

Ja, ikväll är det träning. Blir det många fler? Det beror på.. Innan träningen idag ska jag och Martin på möte med AIF. Vi får se vad det ger. Jag hoppas så klart på en fortsättning. Helst med 95:orna!
Drog in lite pengar på Champions League igår och hoppas på samma utdelning ikväll när det vankas Elitseriehockey..

Övrigt

Vi har kört de första grejerna till huset nu, stora flytten blir på Lördag men det blir nog lite kört i morgon med.
Tele2 är ena "siggiga" rackare men nu har vi lyckats nå en deal med dom om vårt TV-abonnemang som dom inte kan leverera men som vi tvingas betala !


29/9 Oro...

Man kan inte styra vad man blir rädd och orolig över.

Härliga Lördag !

Idag har största delen av dagen tillbringats i Asarum. Först gick vi en bra promenad med Casper och Lottas föräldrar och sen var det ju så klart fotboll och middag =) 1 Whiskey och 1 en öl letade sig in i västen med. Det fick minsann räcka. Fick erbjudande om lite öl på Solgårda men icke, vill vara hemma med min familj just nu =) Dom är mitt ALLT!

Trött som tusan efter denna dagen så får nog krypa ner lite nu, ska ju upp vid 00.30 o greja med Casper.. Eller ja, Lotta ska men jag vaknar ju åtminstone till nu.. ;)

24/9 Det blir inget vettigt

Det blir inte bra med att ha fler bloggar har jag kommit unifund med. Jag kör allt här istället. Denna är jag van vid, min trygghet =)

Äntligen har min son kommit till världen! Casper.. En rejäl liten man på 4390g! Han föddes den 13 september så han har ju hunnit bli 10 dagar utan att jag skrivit men tiden finns inte riktigt som jag vill.. Blir nog bättre när man fått lite mer rutin på saker o ting.

Jag ägnar mig inte åt någon sammanfattning så ni får fråga om ni vill veta något om de första 10 dagarna=)

Idag ska vi i alla fall ta vagnen och gå till Lottas mormor & morfar. Olle har blivit 90 stolta år under tiden som vi var på BB så vi får gå dit idag och gratta honom lite.

Måste säga att det är helt underbart att vara pappa.. Vilken omställning i livet! Man tänker helt annorlunda.
Svårt är det såklart med, bara att få på ett par byxor är en verkstad. För att inte prata om bajset.. Herregud. Det gick bra med blöjor i början men när Lotta var på HM uppstod ett smärre bajs/kiss-kaos så därefter har det låst sig men det kommer igen =)

Dags att klä på sig nu så man kan pysa när Casper vaknar..


2/9..

Kika gärna in på faderstankar.blogspot.com

RSS 2.0