29/7 ......

GNISTAN FÖRSVANN


28/7 Mår bra som fasen...

Har varit extremt dålig på att skriva här sista tiden. Det har helt enkelt inte blivit av..
Var på Öland i helgen med Lotta o SoS. Var bl.a. och kollade på Takida på Borgholms slott. Som band är dom ju bra men spelningen var alldeles för kort för att vara värd 350 spänn, drygt 50 minuter.
Hmm, har helt tappat skrivförmågan, troligen av samma orsak som de andra gångerna. Jag mår bra helt enkelt, då får jag inte ur mig så mycket.. "Bra" är iofs ett alldeles för litet ord men ja, varför bredda det. Det räcker med underbart bra=)

Detta är sista veckan som jag jobbar, det har varit en tuff månad men har fått bra stöd, segt att jobba 225 timmar på en månad. Äntligen nästa vecka kan man ta upp träningen igen, det behövs verkligen nu. Både konditionsmässigt och viktmässigt.. 

Tillbringar den 98% av tiden i Högadal hos Lotta, igår fick Tizma med komma hit. Det kändes inte rätt längre att hon skulle sitta ensam. Hon verkar trivas men man får ju jaga så hon inte klöser på möbler o grejer. 

Ja, detta var ju en liten update iaf. Ska försöka skriva varje dag igen nu.. 

 

22/7 Leeedig=)

Var riktigt länge sen jag skrev här. Det har inte blivit av tyvärr..
Har det hänt något speciellt då? Jo.. Har träffat en helt underbar människa. Har skrivit det innan men Lotta=) Jisses...
Du betyder SÅÅ mycket!!

För övrigt orkar jag inte summera de dagar jag missat men dom har innehållit mycket fest(östersjö), myys, o jobb! Mest har det nog varit jobb men det känns helt ok att härda ut med monsterpass i en månad. Speciellt när man mår bra och personer runt en har förståelse;)

Idag är jag iaf ledig och det blir snart en lång promenad innan frukost.. Sen får vi se vad som händer. Känner för att göra något skoj =)

Bilder från Bockö!


15/7 Jag leder över Dammråttorna..

Paus i städningen... Jag hatar det! =) Men va fan..

Igår var den bästa dagen på länge, kör en kort sammanfattning...

Ut på havet med Emilia, Henke och Lotta.. Båten gick som satan =) Riktigt kul... Var ute på Fölsö och Bockö, solade, badade och grillade och tog en kall.  Hem till "storstan" igen och fixade till oss lite, drog in till Henke o Emilia för ytterligare påfyllning av det kalla förrådet(magen).. Lirade Nintendo Wee(stavning?). Henke krossade mig i tennis men jag kom iaf inte sist på bowlingen ;) haha... Sen drog vi ut en sväng på stan, 2 öl och lite mat sen cyklen hem.. Riktigt trötta efter dagen.
Som sagt.. En underbar dag!! Det får vi göra om...

14/7 Ut på havet :)

Jag, Lotta, Henke och Emilia ska ut på havet idag med Henkes båt.. Det ska bli riktigt nice!!
Såå.. Just nu dricker jag mitt morgonkaffe och njuter av att "himlen är blå under molnen" (internt)....

Idel glada dagar nu (igen?) så jag har ingen större lust att sitta här o skriva.. Det känns bra att man har annat o tänka på =)

Igår var vi nere hos Linet och tog ett par öl(2).. Hemgång vid 22.30, det måste ju vara vuxenpoäng på det??

Ha det fint världen!

10/7 Städdag - Igen...

Igår gjorde jag något jag aldrig gjort innan, jag köpte en bok. "Insidan" skriven av Liam Norberg.. Handlar om hans liv som yrkeskriminell, hans tid i fängelset och tiden efter.. Den är grymt bra! Jag fastnade direkt =) Vilket också är ovanligt..
Var på Maxi med SoS, där hittade jag denna djupt eftertraktade bok!

Fick det definitiva beskedet från nya hyresvärden idag med, Vi fick lägenheten!!! Alltså, en 4a på Ronnebygatan..! Underbart ska det bli..

Idag ska jag åka ner till Jibo och inhandla lite styrlinda och ett par handskar till cyklen.. Hade tydligen blivit något fel med beställningen på nätet så jag gör det där istället. Ev,. blir det en tröja också beroende på vad kontot säger..
Självklart blir det några mil på två hjul i afton med=)

Imorgon är det sommarfest med fotbollen, därav det lugna beteendet ikväll...


9/7 Skön kväll igår...

Var som jag skrev tidigare och kollade på MAIF-AIK igår.. AIK lyckades tyvärr vinna med 2-1. Dock helt rättvist i mina ögon. Kul med mycket folk, 6661 pers. Bojan Djordjic är en fjant!!

Efter fotbollen stack jag och hyrde de två nya filmerna med Wallander, jag avgudar dom filmerna men känns skumt att se dom utan Linda (Johanna Sällström). Dom var bra hur som helst=)

Får se vad som händer idag.. Ska i alla fall hämta lite öl inför helgen.. :P

8/7 Hatar Telenor!!

Idag var jag smart för EN gång skull, innan jag körde till Karlskrona så ringde jag dit och pratade med dom ang. min telefon.. Givetvis gick det inte att byta! Ska man gå runt med en trasig mobil som för övrigt är värdelös..? Nej man får skicka den till deras lilla "verkstá" och kan dom inte laga den så får man byta.. Så det är vad jag ska göra.. Skicka den till dom o hålla alla tummar i världen för att den inte går att laga.

Ikväll blir fotboll, MAIF-AIK i Svenska cupen.. Kan nog bli 6000 pers så det gäller att dra i tid..

"KOMBOOOOO"



8/7 Ledig=)

Har inte blivit att jag skrivit här så mycket sista tiden, det är för jag jobbat som satan...
Nu är dock tanken att jag ska vara ledig tills på måndag men dom kan ju ringa in mig. Hoppas inte dock!!

Händer sjukt mycket i huvud o liv annars just nu. Troligen blir det flytt 1 Augusti till en 4a på Ronnebygatan med SoS, bara en sak som ska gå i lås där. Omställningen från över 20000 ut i månaden till typ 8000 ut grämer mig. Jag är van att göra exakt vad jag vill men det är ju kört nu.. Gött att bo med två då som är vana vid exakt den budgeten, dom kan säkert styra upp mig lite. SEN är det ju det här med alla känslor som gungar i kroppen.. Jag vet inte vad det är men det är något som inte är som det brukar.. Vi får la se!!

Idag ska jag bort till Karlskrona o byta min tele, Jag HATAR iPhone!! Sämsta möget man kan tänka sig.. Ikväll blir det en lugn afton. Troligen en film i min ensamhet, ganska skööönt!!

6/7 Dags igen..

Dags att jobba idag igen. ICKE sugen på detta.. Blev väckt en timmer för tidigt idag med.. Jättekuul:/

I helgen grillade vi hos Sara.. Det var hon, jag, René och sandra.. Kul som fasen!!

4/7 Utarbetad..

Va gött det vara att sova ut idag.. Ingen jävla klocka och inga snälla medmänniskor som ringer o ska kolla så man e uppe=)
Senaste dagarna har jag jobbat hyfsat mycket..
Tis: 06-17
Ons: 06-20.30
Tors: 06-20.30
Fre: 06-21.30         DET KÄNNS !!!!

Så det känns grymt skönt att det är helg.. Ikväll blir det troligen ÖL o Grill.. :P

Nice Nice..

Ska även kolla en lägenhet idag.. en 4a till på Ronnebygatan=) Väääds







1/7 Ooouusshhh

ÄNTLIGEN hemma efter 15 timmars jobb.. det tar på krafterna vill jag lova!

I morgon ska vi iväg o kolla på den ena lägenheten :P

RSS 2.0