Måtte denna veckan rulla bort som en våg

Skolan..

Är verkligen så fruktansvärd just nu, allt är en pina!! Allt, allt och ALLT!

Familjen..

Ja, det flyter väl på antar jag. Det är tufft nu men det får gå. Skolan sabbar mitt humör så jag är väl inte den mest underhållande människan att ha i sin närhet.

Dagen..

Har kollat på ett hus idag som inte alls var vad det såg ut som på hemnet. Varför fuskar man?? Eller fuskar är kanske fel ord men det känns lite så. OM man ska renovera kan man väl göra det ordentligt istället för att bara måla över skavankerna. Det syns ju om man säger så..
Ikväll somnade jag och sov för länge vilket innebär en natt åt skogen, vilket i sin tur ger en dag i morgon som lär bli segare än skumgummi.

Exakt nu..

Sitter vi i soffan och inväntar PH. Inte för att det intresserar mig men det är i alla fall något att vila ögonen på i brist på annat. Casper sover..

Hoppas..

Att huset i morgon är bättre än de tidigare. Mitt hopp står till detta huset, jag tror på det...


Vilken dag..

Dagen..

Det började med att jag försov mig så pass länge att det kändes galet onödigt att köra till skolan så det fick bli en flexdag ;)
SEN har det varit ett evigt grejande, har kört massvis saker från huset. De tunga sakerna hjälpte Anders mig med, VILKEN VÄN! UNDERBAR!
Dessutom har vi tittat på ytterligare ett hus idag. Blir nog inget med det. Känns som att man får för lite för pengarna.
Huset..

Är i stort sett tomt där nu. Kvällen ägnades åt att ryka ihop med hyresvärden. För mig är han förenad med ondska.. Vet inte om jag/vi ska löpa linan ut och se till så att inte fler blir lurade. Frågan är om man orkar det.

Familjen..

Jag bara älskar min familj, utan dom hade jag inte orkat. Tack Lotta, Casper, Mamma, Pappa, Ingela och Walle för att ni finns!

Exakt nu..

Lotta ligger och läser "käringblaska" och är allmänt söt. Casper sover och är också söt =)
Jag bloggar och ska snart krypa ner så man orkar med morgondagen. (utbildning 9-17 och träning 17.30-19) PUUH...

Övrigt...

Hoppas min lille Tizma har det bäst!

21/10 Ett himla tag sen igen

Herre min gud säger jag bara vad mycket som hänt här sen sist.. Jag har inte en aning om i vilken ände jag ska börja. Det blir troligen inte bra i alla fall.
 
Vi testar...

Huset

Huset vi hyrde var inte vad vi trodde. jag vill inte gå in på detaljer men vi blev absolut TVUNGNA att flytta därifrån, eftersom vi tycker det är meningslöst att ta en lgh igen nu när vi fått ja från banken så har vi bosatt oss hemma hos Lottas föräldrar.. Ska man skratta eller gråta?? =) Jag skrattar.. Känns bäst.
Vi har övervåningen, dom källaren och mellanvåningen får vi se som gemensam =) Herregud som sagt, men vad gör man inte? Måste göra allt som gynnar Casper i första hand!

Familjen

Som sagt, vi bor trångt men är glada och trötta. Casper har börjat härmas, sover nästan hela nätterna och han bara älskar sin pappa =) Och mamma med så klart ;)
Vi får titta framåt nu och har massa husvisningar bokade, 2 st i morgon bland annat.
Tizma har tyvärr lämnat oss tillfälligt då det inte gick ihop riktigt med boendet just nu =( Inte så kul men hon har det bar i alla fall med gamla vänner =)

Sport

Vi tutar på med träningen fram tills allt har blivit klart i föreningen, förhoppningsvis efter det med. 

EXAKT NU!

Sitter uppe och bloggar, Casper försöker sova. Han ligger och jollrar lite =) Lotta tittar på Paradise Hotel. (kan vara så att jag kikar med ett öga emellanåt) 

"Det som inte dödar..."
 

RSS 2.0