30/5 Ett jäkla tag sen jag skrev

Det var riktigt länge sen jag skrev här nu, 3 veckor sen mer bestämt.

Orkar inte med någon längre tillbakablick. I Måndags hände det jag absolut inte ville skulle hända mer.. Operation pga.. (ingen mening att förklara) I alla fall, natten mot tisdag låg jag på bordet. Var uppe och dansade runt ganska snabbt efter och fick åka hem i onsdags. Fick ett smärre bakslag på torsdagen eftersom man är så jävla dum och flyger runt värre än man hade semester. Så nu är det VILA som gäller.. Vill gärna vara frisk tills jobbet ska börja.

Under den senaste veckan så MÅSTE jag nämna hur jäkla underbar Lotta har varit, Hon har verkligen ställt upp till 1000%, gravid o allt. Känns dumt att hon ska fixa och dona...

Vad ska man då fylla 3 veckor med? Ja, bra fråga.. Har hittills blivit en del tips och mkt film. Dessvärre mkt godis med.. Får träna bort det sen. Såg den senaste Fast & Furious filmen i förrgår.. RIkitgt bra igen.. Lär komma en 5:e.

Nu får det bli soffmys med Tizma och invänta Lotta som är på "Mors-dag-tillställning". Skönt för henne att slippa sitta hemma hela tiden.. Unnar henne det!!

V.28 e påbörjad... Kom igen kära tid.. rulla på nu!!


Trevlig Lördag

Dagen startade som vanligt med träning.. Så inte mer med det.

Kl 15.20 anlände vi till Jonna och Lasse. Satte oss genast ner med ögon som barn på julafton (dock med en holländsk öl i handen) för att se första etappen av Giro d´Italia, 8,4 km alltså tempolopp. Mkt trevligt att kolla på detta och prata cykel.. Blev lite pizza på det och lite spel, Jeopardy och Med andra ord.

Nu har vi kollat på ngn svenska film som jag inte vet vad den hette.. Hyfsad var den iaf. Dessutom orkade man jobba in drygt 660:- på lite tips ikväll med.. Satt långt inne men hem gick det.

I övrigt så växer magen (inte min) och man blir mer och mer förväntansfull på vad som komma skall.. SOM jag längtar!!!

Imorgon blir det cykling med Lars!!

Denna sköna värk..

Har en härligt malande träningsvärk i främst rygg o axlar idag efter cyklingen igår. Turen gav oss som sagt 7,2 mil. Merparten av turen var rent slit för min del. Det blev som jag sa och Lejonhjärtat fick verkligen visa att det finns. Någonstans ute i matvik/vettekulla sa kroppen verkligen åt mig att sluta men så fan heller, igår hade jag bestämt för att inte vika ner mig. Trots att det var riktigt jobbigt så var det en underbar känsla att visa för sig själv att det går om man bara tar fram viljan.. Dessutom trevligt sällskap i form av en Lars i toppform ;)

Lotta och Jonna hade fixat kanelbullar och kaffe, lite frukt och vatten vid Ringamåla Kyrka.. Fint det!

Bjuder på ett par bilder...

      

Jag mår inte så bra som jag försöker ge sken av på bilden..=)

1/5 Skriver bara på helger

Jag noterade just att jag bara skriver på helgen i stort sett, då man har tid att njuta och reflektera..

Idag har det varit träning som alltid på Lördagar, bra fart efter en liten uppsträckning av Mr.Nilsson =)

15.40 plockade vi upp Lasse o Jonna och stack till Mörrum och på deras match mot Rödeby.. Kallt som tusan var det och inte fan värmde spelet heller. Förlust 1-2 och Elisaj målskytt. Säger det något om honom eller om Mörrum???

Ikväll har vi varit hos Martin och Annika.. Grill, 2 öl, kaffe och ett roligt spel la grunden för en trevlig kväll. Nu ligger älsklingen med värmekudde för sin stackars rygg.. Vi kollar på Patrioten och jag värvar det med blogg o annat på nätet..

Imorgon är schemat riktigt späckat o fint.. enligt följande:

08.30: Lasse och Jonna kommer på frukost.
Ca 09.15: Avfärd för en 7,3 mil lång cykeltur. 

Denna tur kommer gå till Elleholm-Mörrum-Svängsta-Ringamåla-Asarum-Hällaryd-Matvik-Karlshamn. 

Det hela avslutas med grillade hemmagjorda hamburgare hos Lasse och Jonna. Självklart har vi även styrt upp så att Lotta och Jonna fixar depå någonstans i Ringamåla-trakten. =) Väääds!!!

Sen känns det ju som att man lär vara ganska färdigmen det är tänkt att vi ska se Lovas gymnastikuppvisning också.. Vid 16.00



Nilsson får nog ta fram krigarhjärtat i morgon!! 

RSS 2.0