25/4 Solig Söndag..

Livet är jäkla härligt för det mesta..

Denna dagen har varit en riktigt bra dag, med blanka och glansigt trötta ögon slet jag mig till Lars i förmiddags och fixade däcken på cyklen. Så nu sitter det ett par Continental GP4000S på, riktigt bra rull kändes det som. Tyvärr fick vi bryta dagens etap i Mörrum då Lasses däck inte riktigt satt som det skulle. Fixades dock direkt hemma.
Sen bar det av till Mörrum där skinkstek serverades.. Gott som bara den =)

Sen ytterligare en runda till Lars och Jonna, kaffe o kaka kaa..

Nu är man nyduschad o fiin =)

Wallander och fotbollskanalen ikväll!!



Äntligen helg

Äntligen är det fredag igen, den absolut skönaste dagen i veckan. Sätta sig på kvällen och veta.. I morgon är jag ledig! Underbart..

Finns en del planer för helgen som ser ganska trevlig ut så här på förhand. Idag blir det praktik till 13.30 o sen är det "fri tid" fram till 18 då det bar av ut till Klockarebacken o kolla in matchen mellan HIF-SIF, derbyvatten förtäras?
Övriga kvällen blir lugn..

Imorgon förmiddag är det träning på Strömma med grabbarna, sista inför premiären på måndag mot KAIF. Sen blir det fotboll på TV med lite öl o kanske käk. Kvällen ägnas åt bowling och vidare energipåfyllning.. FINT!

Hoppas at söndagen ger mig några mil på cyklen.. Det gynnar alltid!!

Maxade dagar..

Finns inte många minuter över om dagarna när man har tid att sitta här, tyvärr.. Det är ganska skönt att skriva av sig lite ibland.

Gårdagen, hmm.. Först var det ju praktik vilket iofs var ganska segt igår med en "långköraraktivitet" som varade hela eftermiddagen, fast visst.. Det är ju lätta pengar=)

Efter praktiken var vi och beställde barnvagn... DÄR kom det första jag skrev om den saken. Nu känns det som att det går bra, det är ingen hemlighet längre att det växer ett nytt litet liv i Lottas mage. "Bullen" sparkar nu, riktigt häftigt att känna på även om jag kanske är ganska dålig på att sitta ner o verkligen känna. Brukar i alla fall ha minst en liten konversation med magen varje dag =) Efter barnvagnsracet var vi och kollade på ett hus i Asarum, mest för att lära men när man väl är där blir man ju såå sugen. Huset har ett riktigt bra läge vilket är ett oerhört stort plus=) Vi får la se vad som händer..

Nu ska jag snart sticka till praktiken. Ska vara där till 13.30 idag och sen blir det anställningsintervju.. FINT!
Förhoppningsvis hinns det med en cykeltur med i eftermiddag.. Mina nya däck till cyklen är på ingång förresten, dom var i Malmoe igår så känns som att de kan komma idag eller imorgon..

Nae.. Dags att dra nu..


Sköna Söndag..

3,6 mil på en cykel - upp o ner - höger o vänster. Det är fina grejer de=) Jag och Lasse gav oss uy idag och cyklade Hällaryd-Farslycke-Tararp-Asarum och slutligen Karlshamn igen.. Hade ett litet depåstopp hos Tobbe i Långehall. Rundan var både skön och utmanande, backarna verkade inte så sega med bil igår men idag tog dom bra på krafterna.. I veckan blir det till att inhandla ett stycke cykelbyxor och en tröja. Får sanslöst ont "någonstans" utan riktiga byxor..

Nu ikväll har vi grillat i Asarum och så har man lattjat lite med Hjalmar=)

Ska häva mig på soffan nu och vara nöjd med min dag och invänta Fotbollskanalen..

Bild från depåstoppet i Långehall




Härliga lördag!!

Dagen började på bästa möjliga vis, ett 2 timmar långt fotbollspass med grabbarna på Strömmaplanen som var som en åker + att de inte låst upp målen till oss. Efter det blev det en del meck med grejer fram o tillbaka till IP..

Sen blev det ett par öl o lite fotboll på TV, god mat och sen ut o rekade lite cykelvägar med bilen. Kommer bli en jäkla tur i morgon, hamnar nog runt 4-5 mil=)


15/4 Nu är väl våren här?

Idag har det varit riktigt gött väder ute och jag har faktiskt hunnit med att avnjuta ett par koppar kaffe i solen=) Underbart skönt..

Praktiken har gått bra idag och dessutom verkar det som att det är en arbetsintervju på ingång, bör få det samtalet i morgon. I morgon blir det en kort dag på praktiken, ska iväg o lyssna på magiska ljud!!

Ikväll har vi varit i Mörrum och kollat på Mjälby-KFF.. Mer om det kan ni läsa på www.heartofgb.blogg.se


En spark kan ge så mkt =)

Idag har varit en riktigt bra dag på praktiken, fick verkligen glöden tillbaka=)
Jag gjorde dessutom ett nytt schema med min handledare eftersom jag lyckats med bedriften att tvätta mitt gamla. Detta gav aningen längre dagar men vad tusan, det är kul nu..

Ikväll har jag kollat på fotboll och till världens stora fasa loosade Bajen premiären mot Ängelholm av alla jävla lag, ILLA!!!

Nu blir det snart Navy CIS på TV o sen sova.. Fin avslutning på en bra dag alltså.

I morgon blir det sovmorgon, det gillas=)

12/4 Känner mig konstig

Jag känner mig yr då och då, har krampkänsla i magen och dessutom är jag ganska omotiverad till exempelvis praktik just nu. Vill bara vara hemma och ta det lugnt.. Något i kroppen som inte bryter ut kanske?

Nåväl, helgen har vart bra men med blandade känslor. Vi har varit på träningsläger i Bjärred vilket i sig var roligt och troligen givande för grabbarna. Dock kröp ju hemlängtan i en så fort det blev tyst och man började grubbla över hur jäkla bra man har det hemma.. Längtade verkligen hem och det har jag inte varit känd för att göra förr..

Nu blir det till att kolla på Navy CIS och ta en kopp te innan man bäddar ner sig.. Praktik i morgon.

"LÄNGTAR till den 1 September"

8/4 Massa fix

Nu har Nilsson suttit och läst en massa gamla inlägg och återigen insett tjusningen med att blogga om mitt egna, tämligen ointressanta liv men ändå=)

Att kunna gå tillbaka och se vad man hittat på är skapligt spännande!

Jag får väl se detta lite som en nystart igen och börja på noll.. Den gångna veckan har inneburit ett härligt påsklov. Fått en hel del gjort faktiskt med mina mått. Bl.a. tvättat bilen för hand för första gången i år, bytt lysen på den, städat den samt burit upp massa ved =)

I helgen ska vi på träningsläger i Bjärred med pojkarna.. För er som inte vet vart det ligger så är det mellan Lund och Malmö.

Idag har det dessutom varit årspremiär på cykeln, HELT underbart! Det ble en tur på 2,1 mil.. En del tunga stigningar men man redde att=)

Nu blir det till krypa ner och nana kudden=)


RSS 2.0