23/11 Grattis Farsan!

Gårdagen var aningen seg, den anade bakfyllan uteblev men trött var jag! Ska fasen aldrig mer dricka på lördagar.. Eftersom vi har träning på söndagen vill jag vara 100% pigg då och inte känna mig ett uns hängig.
Lördagkvällen var dock riktigt trevlig så det var helt klart värt den trötthet som uppstod igår. Vi lagade god mat, drack gott och spelade ett roligt spel, "galenpanna" hette det.. Vilken syn för omvärlden när sex vuxna människor sitter med kort i pannan och blir smått irriterade för att man inte kan räkna ut vad det står =)
Jenny vann..

Idag har jag stått och köat för att få sprutan, vad händer? Jo, tro fan att vaccinet tar slut!! Smidigt! Så kvar sitter man utan att fått sprutan och en hel skoldag bortklantad.. Illa!!

Nu är Lotta och jobbar, till 17.00 sen blir det en runda till Mörrum eftersom att farsgubben fyller år idag.. Grattis igen!!

TV-kvällen ser trevlig ut, Ullared och Mamma till en mördare, CHECK!


21/11 Fina grejer..

Då satt man här igen, laddar för kvällen med Annika, Martin, Jenny o Mattias=) Stärker mig med en Jäger i mina nyinköpta glas(whiskey men funkar med jäger)..
Varit med Moder, Fader och Syster Yster borta på ÖB =)

Nu var Lotta klar i duschen så äntligen min tur=).. Vääds!


21/11 Vad händer idag då??

Kunde fan inte sova igår kväll, det ville sig intehelt enkelt. Gick troligen och la mig av fel anledning.. Blir bara så jävla besviken ibland. Men men.. slut med det nu!
Idag ska jag nog fasen ta mig i kragen och RÄFSA lite löv hemma hos Lottas föräldrar, kanske splittrar tankarna lite i alla fall.
Sen blir det förhoppningsvis lite umgänge med Martin och Annika.. Får se. Om inte annat är jag garanterad att umgås med världens bästa Lotta =)

Det här med blogg har jag funderat på sanslöst många gånger de senaste dagarna. Va fan får jag ut av det egentligen? Mer än att det kan vara skönt att skriva av sig. Det kan jag lika gärna göra på ett papper.. Där kan jag dessutom skriva ALLT, här måste jag ju av naturliga själ hålla inne en hel del vilket kanske inte alltid är bra. Är det så att undermedvetet vill man att någon/några ska gå och fundera på om det är just den personen man syftar på? Hmm.. Ja mycket möjligt.
Eller ska man bara lägga ner skiten, är ju ganska töntigt ur en annan synvinkel.. Läsa om mitt liv, hur intressant kan det vara??



  VS 


19/11 En hjälte är född!

http://www.tackfilm.se/?id=1258669647432RA27


18/11 Nu jäklar..

Dags att återta det fina leverne man hade för ett tag sedan. Dock tänker jag inte efter ett långt uppehåll chocka kroppen. Så från och med i morgon blir det 1,5 timmes promenad innan frukost. Sen ska jag bygga på det steg för steg..

Ska ner en bra bit i vikt innan det är dags för 2010.. Thats IT!

18/11 Höll ju på att glömma..

Måste ju verkligen hylla alla dessa otroligt bra bloggar man hittar med att skriva ut MIN "dagens Outfit" 
 
1. Hoodie - inköpt på Södermalms mörkaste gator, märke: Bajen Fans =)

2. Svarta träningsbyxor, märke: Hummel..

3. Strumpor troligen från någon av mors turer till Ullared.. Länge leve Kjell!

4. Kalsonger.. Här kommer den ofantliga modebomben! Björn Borg ;) Även där var man en i mängden.

Nej detta med mode tycks inte falla under mina vingar, ligga på min ostmacka eller passa mig som handen i handsken så jag testar helt enkelt ett visserligen tidigt testat koncept men än inte bevisligen fungerande.. Jag är mig själv=) 

18/11 Surf the world...

God morgon alla ni som av ngn anledning hittar in här!!

Har nu på morgonen kopplat av med en kopp te, ett par rostade smörgåsar och en fet snus=) Under tiden har jag surfat runt på lite olika bloggar och hittat både bra och dåliga. Vissa visste jag om sen innan, andra inte. Blev dock fantastiskt varm i hjärtat när jag ser att en vän (Cedro) slängt upp vårt gamla projektarbete från Youtube, att den sedan får både ris och ros av folk är kanske inte så konstigt med tanke på den ohyggliga "energi" vi la ner på den. Den tod väl ett par timmar att slänga ihop MEN vi fick MVG!! Så ni som sågar den, något bra måste det varit i allt det dåliga =) Här kommer den i alla fall är också... Mina damer och herrar...



Nu till lite helt annat. I fredags och i måndags var jag ruskigt trött, försov mig och fick stressa oc ha mig vilket ju inte alls är bra att göra på morgonen=).. Oron malde en aning i kroppen över att jag blivit som innan, morgontrött och jävlig.. Innan kunde man liksom ligga och sova bort halva dagarna och det finns personer som vet och upplevt hur mycket jag hatar att göra det. Igår och idag har det dock visat sig att detta bara varit något tillfälligt då jag nu är uppe och far runt igen =)
Helgerna är helt okej att sova länge men så klart inte längre än 09.. Då har man ju ändå fått sig tre timmars sovmorgon samtidigt som man är uppe i god tid och kan lägga en fet guldram runt sin dag!!=)

Förresten!!! Igår fick jag 2 st inbjudningar till olika föreläsningar. En med Torbjörn Nilsson och en med Tommy Söderberg. Döfint ska det bli...=)

Vad har vi avslutningsvis lärt oss av detta inlägg?

1. Jag blir aldrig den nya Mel Gibson
2. En del bloggar är ett sätt för den människan att få bekräftelse över vilket märke hon har på sminket ;) Blää...
3. Denna bloggen är troligen inte mycket bättre =)
4. Upp med dököttet på morgonen så ska ni se vilken jävla fin dag det blir!!

O en sak till!! Paradise Hotel, jag har en frågeställning kring Paradise Hotel... Vilka är dom största idioterna kring detta samhällsfarliga program?
1. Dom som gjort det?
X. Dom som tittar på det?
2. "D-KändisWannabeerna" som är med i det?

Lyssna bara "Jag är så kåt.. Vad ska vi göra?... Ska vi knulla eller nåt?" Seriöst!!! =) WTF



16/11 En dag det sociala =)

Morgonen började illa idag igen, vaknade 07.48 och kände paniken som spred sig sakta i min kropp. Smidig som man är löste det sig och rullade helt klart in i tid på skolan och hann även med en kopp kaffe innan det var dags för psykiatri. Dagen i övrigt var ganska seg men två intressanta filmer livade upp stämningen lite i alla fall.

Efter skolan var det dags för innebandy/fotboll. Har sagt i veckor att jag ska vara med så idag var det dags för debuten. Det var riktigt skoj, det viktigaste var självklart inte att vinna utan att vara med och ha roligt ;)

Efter skolan bar det först av till min föräldrar där vi hämtrade min resväska och hämtade en film. Därefter drog vi till Lottas föräldrar och lämnade samma väska. Walle ska låna den när dom åker till Thailand (inte alls avundsjuk), lämna oss i kalla Sverige, GÖR DET!! =)

Hem och kollade på "Mamma till en mördare" och sen Paradise Hotel (jag vill inte fastna)!! Pluggade ca 3,5 minuter till tentan i morgon och kommer lösa det galant igen !! =)

Nu ska det varvas ner med förra avsnittet av Andra avenyn och en kall och god öl, de e nice!

Helgen var helt okej, inte super men absolut inte dålig. Plockade FETA vuxenpoäng i lördags med mina mått mätt. Nästa helg blir det fler =)

"Om man talar sanning behöver man inte ha ett bra minne"


13/11 Fredag? Otursdag?

Till en början trodde jag nästan lite på det, försov mig så det visslade om det. Men men, 08.55 anlände man till skolan så det var ju bred marginal! Skolan ägnades åt Psykologi och båååårdtennis(pingis)=)

Ikväll blir det hockey, Mörrum-KHK. Galet mycket folk, man var till och med tvungen att förboka ståplats så 2250 pers lär få beskåda denna holmgång som självklart slutar med en ljuvlig bortaseger;)

Imorgon ska jag vara hemma själv mellan 10-22 när Lotta är iväg och tjänar vårt leverne, lagom kul men nödvändigt.

Tillbaka till det med otursdag.. Ska man tro på det?? Njaa, det vet i fan. Sån jävla osis som man kan ha annars så bör det ju inte bli värre idag!


11/11 Jag får liksom ingen ordning..

Jag har alltid varit lite av en grubblare. Många dåliga minnen av det, mitt grubbel ledde till en massa skit förr som jag verkligen ångrar.
Idag/nu när jag grubblar kan det vara jobbigt men jag har lärt mig till 99% att inte gå på mina egna dumheter. Kanske är det därför det kan framstå som att jag ibland tar livet med en klackspark. Till viss del, jag tar inte ALLT på blodigt allvar och anser inte att man ska det, eller behöver om man inte vill. Var och en tar den väg man vill så klart.
Vart vill jag då komma med detta inlägg?? Ingenstans.. Bara grubblar lite, lyssnar på Lars Winnerbäck och minns en massa dumt man gjort. Självklart minns jag en del bra med men det dåliga sitter lite hårdare i "mina scheman" =)(SOCPED!!)

Nej fan, nu är det dags att ta tag i läxorna!!


11/11 God Morgon..

??? Jag blir inte klok på en del...!!!

Nåväl, underbar morgon, bilden är avklarad och Tizma på ett sanslöst goshumör!


8/11 Ensam.. :/

Lotta jobbar i natt. Det är grymt tråkigt, tyst och tomt när man sitter här.
Ett jävla konstigt fenomen kryper sig på när man är själv så här, jag gör inget. Gör en sak 5 minuter, en annan nästa 5 o.s.v. Jag får liksom inte ro i kroppen på något underligt vis.
Har visserligen läst det vi skulle läsa i psykiatrin tills i morgon, det är ju bra!
Nu ägnar jag tiden åt att dricka te och skriva här=) Med lite nya Winnerbäck-låtar i bakgrunden, killen är ett GENI! På tv:n rullar fotbollen så dit kastar jag ett avlägset öga då o då.. NU borde jag ju verkligen ha ro att sänka mig framför fotbollen men icke, skumt.

Helgen kan ju kanske vara värd en sammafattning i brist på annat..

Fredag:
Föräldramöte på Solgårda. Innan det var dags att röra sig dit blev det en Whiskey med Martin och Walle(Lottas bror och pappa). Trevligt=) Väl nere på Solgårda blev det ett par öl med Martin och Håkan innan föräldrarna kom. Martin höll i mötet, käkade Gulasch-soppa och tog ett par öl till. Efter mötet blev det en sväng till Ivan där det blev ytterligare några öl och ett par Whiskey. En bra kväll!

Lördag:
Ja, vart tog dagen vägen? Minns knappt vad vi gjorde men på kvällen bvar vi i Mörrum och tog en pizza men världens märkligaste vitlökssås. Gott var det iaf! Sen kollade vi på Desperate Hours och Hooligan International innan sängen kallade :P

Söndag:
Sov för det första åt helvete för länge, 11.. Illa! Sen kom det folk och kollade på lägenheten helt plötsligt. Ringer man inte innan?? Det löste sig i alla fall och vi stack till asarum. Släppte Lotta hos hennes föräldrar och stack till Stenbacka och kollade på Kalles träning. Han e duktig lilleman =) Mellan 14-16 var det dags för vårt lag att träna. Sjukt jävla kul är det att vara tränare, eller ja.. Hjälptränare är jag ju=) Och ikväll som sagt, 5 minuter här och 5 minuter där.. Segt! Fotbollskanalen 23.30 ska jag se iallafall, stor risk att det blir Efterlyst också..




5/11 Hoppet är det sista som dör

Idag har vi socialpedagogik hela dagen i skolan. Ett helt fruktansvärt segjobbat ämne. Jag hoppas verkligen att det lagts upp en lite annorlunda instuderingsstrategi nu om man jämför med innan lovet! Framförallt hoppas jag det blir MYCKET jobb på egen hand idag..

Känner mig grymt seg för övrigt, igår synade jag kudden 22.10 vilket är extremt tidigt, i gengäld vaknade jag 05.40 men det är bara skönt=)

Hoppas kunna lägga på mina vinterdäck idag för nu börjar det fan bli vanskligt alltså..

Lägger upp en väldigt trevlig låt idag också..


3/11 Älskar dessa dagar

När man inte har några måsten =)

Har varit på studiebesök uppe på Ryds Brunn idag, det var intressant. Kan inte skriva mer än så..

Ikväll blir det träning, (aerobics) och sen lär det väl bli till att kolla på andra halvlek på Ch.league-matchen på
6:an kan jag tro.. I morgon ska vi ha drama i helklass och dessutom hela dagen, känns sådär faktiskt. Finns en trygghet i den lilla gruppen man är van vid som i alla fall jag blir av med lite imorgon, men men bara att köra på!!

 

3/11 Några konstateringar efter dagar i ide

* Vinterbad är skönt som fan!
* Poker ska spelas nykter!
* Jag är fattig som en lus!
* Vill skruva fram tiden!
* Katten är galen!
* Jag är kär!
* Aftonbladet har fått AIK-Sjuka
* Det är fult när de hänger äpplen kvar på träden men inga löv
* Detta är kanske det mest meningslösa inlägget på länge men måste ju hålla liv i bloggen lite...

Veckans skönaste: Martin Mutumba i AIK som 2 dagar innan "finalen" mot IFK tatuerar in "A.I.K Guld 2LAX9" på bröstet. DET ÄR ISKALLT GJORT! 

RSS 2.0