18/3 Glad igen

Igår pratade jag med en av resurslärarna på Norrevång och nu kanske det löser sig, äntligen!  Idag klockan 10 ska vi sitta ner och lägga upp ett schema för de här tio veckorna. Hoppas fan det blir bra! Orkar inte med en massa strul mer..

Igår var det träning med pojkarna. Det känns bättre och bättre. Från att stått med en klump i halsen o pratat inför gruppen tills nu har det gått fort. Jag ska bara jobba lite mer på tydligheten. Dom har inte sagt det men jag känner det själv att jag har lite bråttom och då blir det otydligt och små detaljer missas.

Nej, nu ska jag dra mig till jobbet och ta en kaffe med "gobbarna" innan allvaret börjar..

17/3 Dags igen

Jag kan inte påstå att jag är speciellt munter i skrivande stund. Det har kört ihop sig med min praktik och det känns inte alls bra. Jag kan inte skriva för mkt vad som hänt men det är som sagt ganska neråt. Dagen ska ägnas åt att sitta hemma och leta efter en ny praktikplats. Antagligen kommer det inte att ge något så jag får som vanligt "göra det bästa av det" vilket jag är riktigt trött på!

Utöver detta så är livet prima med mig. Jag updaterar inte här men det lär ni ju märkt vid detta laget.. det är www.heartofgb.blogg.se som gäller mina vänner!

RSS 2.0