31/12 Nyårsafton..

Igår tillbringade jag eftermiddag och kväll inne i väggahallen... Allt detta bara för att se Svängsta IF vinna KM, FAAN va ont det gör att se!!!! Har inget emot spelarna i SIF men laget, usch.. Man är ju uppvuxen med det där hatet =) Dom FÅÅÅR inte vinna. Dock ska det ju tilläggas att dom emellanåt var värda det. Dom gör det dom är bäst på och motståndarna lyckas inte inse vad dom ska göra åt det. Grattis även om det bär mig emot..

Idag är det i alla fall nyår.. Inte så mkt mer med det. Ett nytt år ska bli till, löftet är fixat och resten får gudarna sköta om =)


30/12 Mera Hockey =)

2a perioden slut.. 3-1 nu till Sverige. Som förra perioden, bra framåt.. sämre bak. Målet kom till efter slarv av försvararna i anfallzon. Skönt att Sverige har den underbare André Pettersson.. Riktigt bra. Nämnas bör ju absolut även Markström i kassen göras..

KOM IGEN NU; HÅLL DETTA!!!

30/12 Hockey..

Hockey och malte =) 2-0 till Sverige och på offensiv halva spelar dom ruskigt bra, i det defensiva tycker jag dock man kan kräva mer. Det händer alltför ofta att sistamannen dribblar och har sig, INTE bra! Lira enkelt...


29/12 Whiskey - Skottarnas största uppfinning

Det kanske låter märkligt men så är det faktiskt. Skottarna har röstat fram att Whiskeyn är deras största uppfinning, på en inte fullt så skamlig andraplats ligger penicilin.. Snacka om att man uppskattar Whiskeyn då=)

Jag är absolut ingen större expert men har faktiskt druckit en del nu.. Topp tre så här långt...

MacAllan - "Whiskeyns Rolls Royce"

Glenfiddich - Underbar=)

   Ardbeg - Speciell! Man smakar eldad parkbänk i 2 dagar efter men en rysligt god o spännande eftersmak =)

I övrigt har jag druckit sorter som Black Ribbon, Famous Grouse, Highland Park och Speyburn...  Samtliga är jävligt goda =)

Det får bli laddning i soffan nu med älsklingen !!


29/12 JVM Kl. 00.00... Tidsfördriv

Sverige-Ryssland ikväll kl. 00.00 alltså.. Numera måste man vara aktiverad för att hålla sig vaken så länge =) Har pulat lite med texten här på bloggen. Hoppas den är läsbar! Vill ändra lite färger också men får inte till det..
VÄGRAR ju att lägga upp typ.. Dagens kläder.. Dagens jag har bla bla bla  men då finns inte så mycket kvar liksom =) haha..

Kanske ska lägga upp ett inlägg om livets vatten.. Whiskey.. Hmm jaa...



Vår gran så länge... =)

28/12 Skön dag...

Idag blev det stan med Martin, Annika, Lova och Hjalmar.. O Lotta såklart =) Som vanligt har det blivit något strul med banken så pengar har dragits på mycket märkliga vis. Där försvann det shoppinghumöret.
Hittade till slut ett par byxor och en skjorta i alla fall. Man får vara nöjd med det =)

Vi käkade lunch inne på kristins och Du milde vad folk där inne var.. Precis som jag vill ha det..*NOT*!!
Var dock ett sant nöje att ålla Hjalmar där inne, han älskar mig av hela sitt hjärta och skriker heeela tiden =)

Förresten, var ju på invägning idag med. Som väntat låg jag en bit över Martin i samtliga mått men nu jäklar  (Igen)!! Nu är det ju tävling och den ska jag vinna! Vinnaren får 1 liter Glenfiddich, för er som inte vet vad detta är så är det en Single Malt Whisky, Glenfiddich= "Hjortarnas dal"..

Avslutar för EN gångs skull med en bild.. Hjalmar the KING!



(Inte bästa kvalité men en lirare e de!)

28/12 Idag är en bra dag =)=)=)=)


Äntligen har man en dag framför sig där inga "måsten" är planerade, så fruktat skönt!!
Två saker ligger på schemat, 1. Invägning till min o Martins lilla nyårstävling - 2. Hitta en ny skjorta till nyår=)

Utöver det ska det bli fan såå lugnt idag.
Julen i all ära men jisses va stressigt det är. Så mkt man vill hinna med. Har inte skrivit på ett tag så kanske ska köra en kort summering igen..

Julafton: Tillbringades med mig själv på jobbet mellan 07-19. Ralle kom ner en sväng till kontoret med tårta, fint med såna kollegor=) När jag slutade drog jag hem och tog en snabb dusch och sedan vidare till Lottas föräldrar där det var supertrevligt, som vanligt! Kvällens hit var nog när Lottas farsa tappade en flaska TonicWater och den for som en nyårsraket genom rummet =) Vääääds... Fick julklappar jag blev jättenöjd ska ju såklart tilläggas=)

Juldagen: Kl.12.00 landade jag, Walle, Martin och Mattias uppe i Nytorpet. Självklart hade jag varit styv i korken och sagt att jag skulle BADA =) Dom orden fick man givetvis äta upp tills... Man tog sig i kragen och badade. Det var aningen kyligt om tassarna kan jag säga men SATAN va skönt det var efteråt!! En härlig start på dagen alltså med bastu, bad och öl=)
Kvällen tillbringades hemma hos Jenny och Mattias. Resultatet av det, tja inte vet jag.. En massiv karatefylla
:/Hatar det! Det får bli bra mkt lugnare nyår..

Annandagen: Men en ruskigt galopperande baksmälla drog jag in och lirade KM, ingen succé precis. Vi kom näst sist i gruppen och min ljumske+baksida gick åt helvete!

Det var lite om julen i alla fall..

"Nu finns det ett tredje lager i Alladin"...


24/12 Julfirande =)

Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.. Sitter på jobbet nu med julmust och pepparkakor. Det finns garanterat dom som har det värre så jag ska inte klaga=)
Kan undra vad man får för fina paketer ikväll när man kommer hem =) Ska bli spännande o se.. Om inte annat så ska det sitta grymt fint med ett par pilsner när man kommer hem =)

23/12 Kul Jul...

Jag har på senare år tyckt att julen är en väldigt överskattad högtid. I år dock vill jag verkligen vara hemma. Saknar min älskling, hennes familj och min familj. Känns rent ut sagt för jävligt att sitta på jobbet just nu och veta att man ska tillbringa hela jävla julafton här :/ Faan..
Här står förvisso 2 flaskor Julmust, 1 burk pepparkakor, en påse apelsiner och 1 chokladkartong men hur engad är man att äta det i sin ensamhet??
Nej fan, illa är vad det är!!

Ikväll, runt 20.00 ska jag slå mig ner i soffan, ha älskling på ena armen och en fiin whisky på andra och passa på att njuta!!

Nåväl, juldagen ska bli trevlig i allafall, är ledig nyår med och det är ju iallafall något även om julen e körd!

Han en riktigt GOD JUL ALLA.. O njut av att få vara med nära o kära!

21/12 Folk har sagt...

Att jag är bra på att skriva... Jag ska skriva en bok=)

20/12 Underbara känsla

Idag var det DM i väggahallen med P-95.. Finns ingen skönare känsla än när man gör mål och sedermera vinner matchen! Vi vann matcherna med följande resultat, 2-0, 2-0, 1-0.. Hade lätt kunnat bli mer om vi haft lite mer flyt och samtidigt lite mer kyliga i avgörandet. Det räckte ju dock mer än väl=)
Det är verkligen en ruskig skillnad att stå där som tränare än som spelare, dessutom utan Martin(huvudtränaren).. Nerverna hänger utanför och sen måste man hålla sig sansad så spelarna känner ett lugn.. SVÅRT men riktigt kul!
Nu blir det slutspel i Ronneby den 2 Januari, Vi SKA ta det!!

När vi kom hem från snökaoset klädde vi granen.. Även att jag är inte är någon "julälskare" så är det ju väldigt hög mysfaktor på att göra det med någon man tycker om så fantastiskt mycket =)=)=).. O dessutom utan minsta irritation eller något.. Är man inte van vid, haha ..

Nej,nu får det bli en segerpizza och lite fotboll på TV=)


15/12 Pigg...

O vaken, uppe i tid men verkligen ingen lust att köra iväg. Vill bara ligga kvar hos den bästa nu =)

3 dagar kvar i skolan=)

14/12 Snart jullov.. Underbart!

Återigen är det väldigt längesen jag skrev här. Känns som en tjatig inledning men det är ju fakta..

Nu är det snart jullov och det känns skönt och nödvändigt. Huvudet tar inte in någon info alls nu.. Hade prov i psykiatri idag, skönt att ha det gjort men lär väl få göra om det. Kändes inte alls bra! Men men.. Solen går nog upp i morgon ändå.

Annars idag har jag bara slöat här vid datorn. Tänkte att jag skulle byta dator o lira lite FM och DÄR kom det en tanke.. Är man för gammal för att spela dataspel?? Football Manager dessutom.. Hmm? Jag hoppas inte det för det är ju så fantastiskt kul och skönt att kliva in i den världen ett par timmar. Ska definitivt lära min son en vacker dag att spela FM så man har någon att lira mot=)

Fan, jag vet inte vad jag ska skriva här längre, det är ju lite B..

8/12 Det gick till slut=)

2400:- spänn till kassan ikväll!! Grymt nöjd med fingertoppskänslan i att spela United trots alla skador.. O fan vilken KING han e Michael Owen!!! Tack...

Nu ska jag sova fan så gott=) (När jag väl somnar)

8/12 Champions League

I kväll blir det Wolfsburg-Man.United ... Se till o dra in liide pengar medan man ändå håller igång.
Fina jävla grejer de =)

8/12 Idag gick det =)

Äntligen en morgon som innan, jag kom upp i tid och hinner sakta vakna till liv.. Hade ett HELVETE i natt med att somna, ibland vill det inte!
Ägnade en halvtimme i natt åt att titta på "Laul Calling".. Det är grumt bra alltså! De hade en otroligt djup och givande diskussion om huruvida man blir för gammal för diverse data- tv-spel. Jag sällar mig till hjältarna som INTE tycker man blir för gammal.. En helkväll med FM är frälsning=) Nu blir det inte så ofta dock... Dessutom hade man en intervju med Sveriges kanske roligaste spelare, Pontus "robocop" Wernbloom=) Lirare!!

Hm, annars då? Helgen var fenomenal får jag lov att säga även om det kanske blev liiide för mycket av det goda i lördags. Det var dock ganska väntat med tanke på att det var "djurparksligan" som samlades centralt denna afton=)

En nyhet til finns faktiskt, för exakt en vecka sedan skrev jag på för Hällaryd!! Jag är hemma =) Det var ett ganska enkelt val med tanke på att jag inte trivts till 100 i Gois, min tidsbrist gör att HIF är ett bättre alternativ, de tränar dagar jag inte har träning med AIF.. Ni ser, det är fan bara fotboll. Jag njuter dock och skulle inte klara mig utan det..

Kommande vecka är det skrivning i Socialpedagogiken och veckan därpå i Psykiatri, sen är man välförtjänt ledig ett par veckor =)


4/12 Äntligen helg =)

Fan va skönt med Fredag igen.. Denna veckan har varit ofantligt seg med två försovningar inbakade. Hatar det!
Får väl be om ursät för att jag är grymt dålig på att skriva här med men kul att se att det fortfarande finns ett förvånansvärt stort antal som läser här=) Tack!!

I afton blir det en tripp till Hanna och Anders, laungt ud i backana kääär:) Månasken för att vara exakt.
Blir middag med lite dricka.. Vem vet, kanske får man äran att demolera Anders i något kul spel=) Ska föreslå detta i alla fall!

Så med en stor och härlig whiskeyskål önskar jag er en trevlig helg =)

Förresten gillar inte att skryta med mig själv men jäklar vad jag glad jag blev av min psykologilärares omdöme av mitt föredrag idag=) Skööönt... Gött att alla iofs var ruskigt duktiga och att det verkligen var gripande det vi fick höra! Världens bästa socialpedagoger =)


1/12 Sjukt motiverad

Igår var jag på föreläsning med Tommy Söderberg i MAIF:s klubbstuga o arme sate va bra det var!!
Varenda ord han sa fick en typ att tänka till att.."Fan så är det ju".. När man hörde honom och tänker på hur man själv är så inser man att man är ÄCKLIGT resultatsinriktad. Dessutom var han väldigt jordnära, inga prblem med att ironisera sig själv där inte. 5 av 5 Helt klart!
Målkavalkaden från U21-EM i sommras när han stod jämte och kommenterade var mäktigt =)

Så nu är det bara att använda den inspiration och kunskap man fick och ta sig framåt, utvecklas.


RSS 2.0