30/1 Skön träningsvärk=)

Grymt mycket bärande igår men smididgt gick det =) Allt sånär som på ett par lådor e på plats. Nu ska vi bara få ordning på det.
Nu är jag uppom syster och tar en kaffe och ska stjäla lite bärhjälp.. Jobba ska dom!

Lever - Har ont - Ska tippa - Möblera och pyssla!!

29/1 Flyttdag =)

Idag flyttar vi, 3 månaders väntan e över.. Gott!!

Jag hinner inte med något längre utlägg om de sista dagarna men jag lever och mår bra, bättre än nånsin!

Hinner/kan nog inte blogga helgen så ni får FÖRSÖKA överleva utan mig och mitt liv, förstår om det är svårt men det går, KRIGA PÅ MINA VÄNNER!! =)

27/1 Lönedag igen =)

Denna månad var ju skojig=) Tre utbetalningar från olika ställen, man skulle ha det så jämt! Fats o andra sidan får jag inte så stor nytta av pengarna, nu... Dom ska sparas till hårdare tider=)

Igår gick dagen precis som den skulle, inget speciellt hände mer än att det konstaterades att merparten av pensionärerna som var på samma föreläsning som oss igår betedde sig som arga hundar, ledsna 3-åringar och trångsynta/bittra pensionärer i en hemsk jävla blandning. Skärpning! "Lär gamla hundar sitta"

Träningen på kvällen gick kanon, dom var trötta men höll huvudet uppe väldigt starkt!

När jag kom hem blev det en mix mellan Sortera/Packa/Paradise Hotel.. Jag vill inte se skiten men kan inte låta bli! Skiit.. Cimon åkte ut igår vilket var jävla trist eftersom jag tyckte det var en värdig vinnare.. men men. Han blev huggen i ryggen. Det roliga i det hela är att personen som "fick ut honom" blev ruskigt påhoppad och på hans blogg pågår någon slags hatkampanj.. Hallaoo Evrybåådy?? Det är ett spel, hon får nog sitt så droppa bitterheten!! Fuckers!!

Idag blir det ju skola som vanligt, därefter bär det direkt av till Bromölla möbelaffär och hämta nya bordet =)
Sen lär jag ju få hem och packa även om man är en jävla slowstarter =)

Ha en galet bra dag!

26/1 Blir nog en bra dag..

 Har kommit på ännu en twist som funkar för att vakna till direkt, lyssna på Mix Megapol och ta några ruskiga steg.. Har svävat runt i köket o fixat frukost likt en blandning av Michael Jackson, Lady Gaga och Bruce Dickinson. Inser ni energin?=)
Kan behöva en jäkla massa energi, ska ha psykologi hela dagen idag.. Viktigt att vara klar i knoppen!!

Dagensa plan är ganska enkel - skola till 15.30 i runda drag, hem och äta lite och sortera alla papper som ska sorteras, sen blir det träning med cirkelträning som medelpunkt=) Sen lite slapp på soffan innan sängen ropar. Låter ju som en grymt tråkig och tom dag men tvärtom för fan.. Fylld med sånt man älskar att göra =)

Ska ju iofs betala räkningar med men det är bara en sbisyssla som inte behöver nämnas egentligen..
Under tiden jag skrivit detta inlägg har musiken bytts ut, Mix Megapol blev Guns N´Roses.. Bättre! 

Nej, nu är dags att styra upp tänder, hår o annat sånt som kan anses viktigt på morgonen.. Förgyller er dag med ett par Randombilder=)

            

25/1 Ett sista inlägg ..

Surfade runt på olika bloggar och på ngt underligt vis hamnade jag på Stureplans hemsida.. Vidare in på mingelbilder från Spy Bar och... FYY FAN VILKET STÄLLE! Jag mår illa av bilderna, trodde det var fint folk där men varenda kotte ser ut som fulländat drägg!!

Klart Slut!

Jag saknar Lotta!!!

25/1 In i kaklet

Denna dagen är i stort slut.. tänkte packa ner lite till innan jag lägger mig och självklart då dela med mig lite va dagen här på denna oerhört glamorösa blogg! =)

Skolan har flytit på i en jävla fart, har haft droglära hela dagen. Det innebar kort genomgång av Mr.Lärare, jobb med vårt arbete, filmtittande och terapiprat.. Blev lite lunchbuffé med min radarpartner Andiie på Halens Resturang. Åt som om jag aldrig sett mat och aldrig mer skulle se det, resultatet blev ett herrans magknip.. Illa=)

Skyndade mig som tusan hem för att hinna få en magisk puss innan Lotta skulle åka till jobbet och vara borta ett helt jävla dygn, seegt! Ringde ett par viktiga samtal och fick väldigt bra besked!! Den 5.e feb gäller det att vara skärpt.

Har även hunnit med att klippa mig idag, Rock N Roll !!! =) Kanske inte men är nöjd som tusan. Äntligen!! Ska dit o hiva i lite slingor också om ett tag! Blir sjukt bra..

Nu är det så att jag hör sängen ropa på mig!!


25/1 Förresten..

ALDRIG mer online-spel av ngn art där pengar ingår, man förlorar åt helvete för mycket utan att fatta det när man inte ser pengarna. Nu får det blir KARAKTÄR!!


25/1 "Lönedag"

Jaha, idag skulle man kunna vara kung i baren.. *Host*.. Eller inte. Riktigt så vassa e inte slantarna från CSN men dom är relativt sköna ändå!

NU har en sak slagit mig.. Har nu på morgonen läst Cimons blogg, Andreas bloog, Jackies blogg samtliga från PH + att jag råkade länkas in på Meral Tasbas blogg..
Hur fan går det för dessa människor när dom liksom inte är så attraktiva på marknaden längre?? Vilket jag iofs trodde Meral var för länge sen.. I nuläget får jag ju säga att de verkar tillbringa sin vardag i ett ständigt riskbruk, champagne här, en bira där, vodka till frukost där (tisdag) m.m. Det är ju inte  bra??
Deras "rockstarstajl" lär ju vara asrolig en tid men vad händer sen som sagt???

Har sovit som en stock i natt förresten och är pigg som en lärka idag, kvällen tillbringas ensam och jävlig eftersom Lotta ska jobba :/ Trist men ett ont måste...

Nu blir det skolan.. Droglära mellan 9-15.30 =)

24/1 Sunday i´m in love =)

Jag kan inte beskriva hur bra jag tycker om Söndagar, speciellt söndagar som denna då man som sagt vaknar tidigt, pigg och ingen baksmälla, det är grejer det!

Har varit på träning nu mellan 14-16 med grabbarna, gick bra tycker jag trots en del omstruktureringar pga olika saker. Avslutade med en straffturnering där jag gick längre än tidigare försök=) Vinnare blev Mr.100% Johannes Sandgren.. Trots att man försöker psyka sönder dom går det minsann inte=) Haha lite kul ska man ha!!

I afton blir det Inter-Milan i TV-soffan.. Hoppas jag ;)

Lotta är på Trazan & Banarne(?)med Lova..

Jag slänger mig i soffan redan nu..


24/1 Ljuvliga söndag =)

Jag älskar verkligen söndagar, dessa sönderromantiserade bilder av människor som njuter av sitt morronkaffe, en snöig, kall och mångfärgad utsikt är verkligen sanna=) Så då förstår ni kanske vad jag gör..

Har inte blivit någon update här på några dagar, har tänkt: "Fan, nu ska jag blogga lite men det har inte blivit av".

Jag tänker inte ge mig in på en summering av de senaste dagarna, detta av två ganska enkla anledningar.. 1. Det har inte hänt något gigantiskt, 2. Jag tror inte ni är speciellt intresserade av att läsa det.
Det är fan ett av de största problemen när man skriver blogg och bara är en sketen student och ingen B-kändis vars bloggar sönderbombas.. Vad ska man egentligen skriva om? Det bästa för en annan kanske är att bara ha det som en egen dagbok med allmän tillgång, terapi.. Som krona på det verket har jag inget att direkt "skriva av mig" om just nu..

Det får helt enkelt bli stopp här just nu, skriver mer ikväll.. Då ska jag avslöja stora saker såsom hur det gick på träning m.m =)

20/1 Kväll..

Då var kvällen här med allt vad det innebär. Lotta jobbar så på det händer inte alls mycket, hade det troligen inte gjort en då men jag hade i alla fall haft någon att prata med. Detta är ju sjukt tråkigt!
Antar att det blir ett öga, möjligen båda på handbollen sen. Egentligen har jag ingen lust alls med det efter det beteendet de nötterna visade upp igår.

Nej.. orkar inte ens skriva!


20/1 Grrr...

Detta var då en tvättäkta skitmorgon! Svenska spels sida strular så jag inte kommer in, facebook strular och jag är dessutom lite smått sen så varför jag ens sitter här just nu förstår jag inte.

Får skriva mer i eftermiddag.. Hoppas dagen börjar arta sig nu!

18/1 Ska väl sova nu..

Är inne i en period när jag inte alls känner för att sova. Dock är man av någon anledning tröttare nu än vad man var innan om man inte sov sina timmar, eller så är det så att man numera kanske använder sig av fler hjärnceller än innan på dagarna. Bör ju inte vara åldern riktigt ännu kan man tycka och hoppas.

Dagen har fortsatt ganska segt men med idrottsgalan och Paradise Hotel har även denna kväll försvunnnit ur tiden. Det blev en del poker också och det gick minsann plus idag med =) Så pass så att jag utan dåligt samvete kunde sätta en slant på NHL i natt..

Nu får det bli att krypa ner och försöka få några timmars sömn i kroppen..

18/1 Naket..

Ett vitt kylskåp utan något på, inga gardiner, inga prydnadssaker och inga tavlor.. Trist? Ehh Aomen.. Så ser det ut i vår lägenhet just nu. Vi har i stort sett packat allt inför flytten förutom det mest nödvändiga för ett drägligt leverne. Båda jobbar/går i skolan mycket sista veckan så därav denna sanslösa framförhållning. Det är tur att kaffet är som det brukar i alla fall.

Annars händer det väldigt lite idag, måndagar är alltid en jäkla seg dag.. Skit att det kommer mer snö också, det kan ju inte gynna någon!!(?) Har inget direkt alarmerande att ta tag i ang skolan, ingen fotboll på tv och ingen träning. Va fan gör man?

Kanske ska ta och lira lite poker i all tristess, det är ju en liten stunds nöje i alla fall..=)

17/1 Varning för bubblande inlägg..

Det är så grymt skönt att vakna tidigt på morgonen utan att känna att man behöver sova mer, sätta sig vid datorn i ett par träningsbyxor och en oversize munktröja.. På med glasögonen och kolla in standardsidorna=) Exempel på såna kan vara.. Facebook, Aftonbladet, Mailen, Cimons blogg, lite fotbollshemsidor och övrigt som inte är så väsentligt(precis om att de nämnda är det)
När man kollat ytligt på alla är det dags att sätta på kaffet för då har ögonen börjat bli grusiga igen.. Starkt as hell ska det vara!
Där någonstans är vi alltså nu.. Det blåser som själve fan ute!
Får väl kanske köra en liten söndagssummering som det så vackert heter=)

I Fredags var vi runt lite hos folk och hälsade på. Bl.a. en underbart god middag hos svärföräldrarna, ett bar pilsner till det och en MacAllan=) Kollade på "vem vet mest" där och det kändes ungefär som att jag och Walle utmanade varann i det tysta, i det undermedvetna=) Båda var nämligen väldigt snabba med att svara om det var något vi kunde=) Känns som att han tog mig i längden. Kvällen avslutades hemma med meck med nya kameran. Fick den i tidig inflyttningspresent av Mor & Far. Riktigt glad för den. Därefter blev det film med mys i soffan..

Lördagen startade tidigare än vad som är riktigt friskt. 06.50 ringde klockan. Bara att hiva upp kroppen.. 09.00 Träning i simhallen med P-95. Gick väl sådär. Jag hade aldrig lagt upp ett vattenpass innan så det blev lite kaotiskt men de verkade nöjda i alla fall och var duktiga (som vanligt). När jag kom hem slog ensamheten mig i ansiktet med sin läskiga kyla och precis som vanligt vankade jag mellan denna datorn, den andra datorn och tv-soffan i åtskilliga timmar innan det hände något alls. Jäva skit.. Stack i alla fall och tippade med broder. Han var ovanligt uppåt=) Middag och fotboll i Mörrum. Handla, diska och rensa kattlåda.. Vansinne över en ickefungerande blogg oc ja sen var ensamheten över=) Lotta kom hem och kvällen avslutades som sig bör efter 12 timmars jobb med soffan.. DÄR är dagens lilla problem. Varför är det så jävla sköt att somna på soffan och var är det så skönt att ta sig därifrån?? Illa Illa...

Idag blir det lugnt som tusan fram till 12.45 då det ska planeras lite för stundande cuper med mera innan det är träning med P-95 kl.14..  
  
Förresten, ett av de mest dryga "vaden" kan ha skapats.. Pappa ska inte raka sig förrän Mörrums Hockey vinner än match. Följdfrågan är.. Vill man med dessa ord på något vis skapa hopp eller bara se bedrövlig ut?=)

               

Brukar akta mig för att lägga upp bilder på mig själv men va fan, kanske läge att acceptera missödet som blivit och inse att det är ganska bra ändå =)


TIZMA =)




15/1 =)

Nu blir det frukost.. Sen drar jag till skolan och nailar ett prov och i eftermiddag får vi nya kameran. Väääds =)

13/1 Lite mera "TVaktigt"...

Kanske inte behöva säga med tanke på tidigare inlägg att jag är hemma idag med.. Är det iallafal.
Nu är jag dessutom ensam vilket är så in he*te tråkigt.
Har just i detta nu kollat in på PH:s deltagares bloggar. Cimons blogg är fakiskt ganska underhållande på ngt vis, hans värld känns ganska skön o smått magisk :) Dock är ju kommentarerna han får rent patetiska. Nu syftar jag inte på de som vill ligga med honom utan på dom som skriver in där att dom strulade med 6 killar, hade analsex, däckade på dansgolvet, söp som en gris, spydde på tjejen m.m (???) Varför? Var är världen på väg? Nej, skönt att man haft sitt roliga =) På det viset i alla fall.. finns roligare sätt att utnyttja puls och hjärtslag på =)

Nu bubblar kaffebryggaren sådär härligt som bara den kan.. Ska lira lite poker o sen kolla på Afrikanska mästerskapen och överdosera nässpray i hopp om skolgång i morgon..

13/1 TV-rättigheter, Bra/Dåligt!

Svenska TV4 gjorde en kupp under förhandlingarna om svensk klubblagsfotboll. Man skrev avtal med ett företag i Schweiz, Kentaro Group som gick ut på att de med sitt stora kapital skulle köpa rättigheterna för att sedan genast sälja dom vidare till TV4.. De allsvenska klubbarna rasar över detta då det inte innebär en höjning för deras del vad gäller TV-avtalet. Det klubbarna i stort rasar över är:

* Hockeyn har högre ersättning för sina TV-avtal. 
Reflektion: Med tanke på de kraftigt högre övergångssummorna i fotbollen bör detta gå på ett ut om inte till och med plus för fotbollen. 

* Man får inte högre ersättning än tidigare år. 
Reflektion: De sänktes inte i alla fall trots krisen som till och med slagit mot lag som Man.U, Real Madrid m.fl. 

Varför inte försöka se det positiva i NÅGOT i denna pengastinna värld? 
* Fler svenska får se på svensk fotboll utan att behöva köpa till fler kanaler. 
* Fotbollen styrs inte lika hårt som t.ex. hockeyn av tv-bolag. 
* Man slipper de låsta avtalen vad gäller övergångar. T.ex så får Gais cirka 15 miljóner kr för Wanderson istället för att vara tvungen att släppa honom för ex. 2 miljoner pga ett avtal mot övriga ligor i Europa.

Det är trots allt så att vi är ett U-land när det gäller fotbollen, det kanske är dags att hoppa ner från de höga hästarna och inse det och jobba mot ett enat mål istället för att gråta ut i media för 120 miljoner (skitsumma i sambandet)

Nej, ge mer svensk fotboll till svenskarna. Låt dom som vill se på skitfotbollen göra det gratis utan att slänga massa extra pengar på Canal Plus!

OVER AND OUT!

11/1 Jag vill inte klaga!!

Dock är jag fan tvungen att tycka LITE synd om mig själv nu, är brutalt förkyld och det är absolut det värsta jag vet! Jag tar hellre en riktig maginfluensa, det är över i ett nafs medans detta äckliga tillståndet kan hålla i sig evigheter! SÅ, nu har jag klagat av mig lite..

Skolan har börjat igen, känns hyfsat ändå.. Man vet i alla fall vad man ska göra om dagarna. Ska bara gå fram till v.8, där e det sportlov o sen är dte typ 2 veckor i skolan innan det blir 10 veckors praktik. =)

Det finns egentligen bara EN positiv sak med att bli sjuk just nu, det är afrikanska mästerskapen på TV=) det gynnar..

En sak till som absolut bör nämnas är att jag lekte hem bowlingen i lördags.. med 4 raka strikes slog jag luften ur "motståndet" =)
I söndags var de SM-kval med 95orna, i semi fick vi Lyckeby som är ruskigt bra inomhus.. Vann bl.a. DM.. Nu var det äntligen vår tur att ta dom.. 9-8(?) efter straffar =) Riktigt roligt att se ögonen på grabbarna när dom vann! DET brinner jag för.. '
O lite mer därtill så klart ;)


9/1 Bowling ikväll..

Ikväll blir det bowling med bror min och hans familj.. Trevligt. Det var RIKTIGT länge sen vi gjorde något. Dessutom ska det bli ytterst intressant att se vem av "Nilsson Brothers" som regerar på banan =) Lääär bli jag.. Det värsta är att jag är taggad, prestige på hög nivå att slå brorsan i bowling!

I morgon är det dags att Lyckeby får sota för DM-debaklet.. Vi möter troligen dom i morgon i SM-Kval.. Om inte IFK ställer till med en skräll i deras kvart. Vi är ju redan klara för semi ;)

Måste tillägga en sak till bara för att jag kan =) Jag älskar LOTTA!!!!

4/1 Snart så..

Nu är snart det dryga avklarat.. Tiden INNAN hockeyn. Sen är det bara pauserna kvar, dom kan vara ganska kämpiga att klara av. Hoppas Mange hinner se hela. Då håller man sig vaken.. Får väl uppdatera här i pauserna annars som tidsfördriv =)

LÅTER FAKTISKT SKÖNT MED DE DÄR SÖMNIGA ANDETAGEN I SOVRUMMET =)

        

3/1 Uppesittarkväll=)

Denna dagen lär bli ett minne för livet.. Att se SIIR Alex Ferguson sitta där med sin röda jävla näsa efter att åkt ut mot League One-laget Leeds United på Old Trafford, trots att domarna som vanligt gynnade United genom att inte visa ut Wes Brown och sen lägga till 5 minuter (totalt 7) på slutet. Fan så GOTT!!! Jermaine Beckford är ett namn jag ska minnas länge, länge... LÄNGE!!!

Hoppas att natten blir lika minnesvärd, 02.55 i natt smäller det oc jag ska sitta spikad i soffan! Då möter Sverige USA i JVM. Tror iofs det kommer bli väldigt tufft men med ett storspel av Markan i målet kan det gå.. Hoppas!!

Nu får det nog bli en sväng till donken..!!


2/10 Så nära..

Idag var vi med grabbarna och spelade DM borta i Ronneby, inför sista matchen var förutsättningarna enkla. SEGER.. Vi ledde matchen med 1-0 och hade en boll som dansade på mållinjen men med 4 minuter kvar lyckades Lyckeby både kvittera och avgöra md 2-1. Grabbarn gör en bra insats trots allt och vi slutar 2a, inte illa att vara nästbäst i Blekinge när man fått lite distans till det. Min första medalj som tränare är inkasserad i alla fall =) Nästa helg blir det revansch, fast då i SM!!

Efter DM bar det hemåt, diskade och tillagade en enkel middag.. Ris och tonfisk, mumma =) Sen hämtade jag Lotta i stan, hon har varit på nyårsrevyn.. Vi stack ut till Asarum, till hennes föräldrar. Tog en öl, en bit mat och kollade på Reading-Liverpool.. Pools lika dauliga som vanligt och fick bara 1-1.

Ikväll har vi slöat och kollat på Sällskapsresan.. Väädsfilm!

Tänkte ta o krypa ner nu och sen ta nya tag i morgon istället..

1/1 2LAX10

Jag har i afton funderat lite över det gångna året, vad som hänt, vad som gjorts, människor man mött med mera med mera... 
Tänkte ta fram några karameller som jag är nöjd med=)

2009 var året då...

* Jag såg Metallica live Globen!

* Jag tog steget och blev fotbollstränare

* Vi tog klivet upp i 4an igen med MGois

Framförallt träffade jag den underbaraste människan på jorden.. Lotta=) Jag älskar dig!!
Trodde inte att man skulle kunna må såhär oförskämt bra! Hon får mig verkligen att känna mig som Johan... Den där enkla personen med ganska taskigt trafikhumör och morronhumör och dessutom trivas bra som fan med det=) Tack för att du finns i mitt liv =) Det finns inte mer att begära just nu =)

Förhoppningsvis kommer 2010 bli ett riktigt kanonår på många sätt.. Jag kommer gå ut ettan på socped, jag kommer kanske vinna DM-Guld i morgon, Jag ska uteckla mina kunskaper inom fotbollen och utveckla min egna ledarfilosofi, jag ska flytta till en superfin lägenhet inne i stan med Lotta.. Ja, mycket mer lär hända men det får framtiden utvisa!

Så... Alla ni tappra som faktiskt bemödar era säkert redan tungt belastade datorer med att gå in på denna sidan, HA ETT RIKTIGT RIKTIGT BRA 2010!!!


RSS 2.0