Huvud och hals..

Är det inte huvudet som värker så springer man jävlar och får ont i halsen istället.. usch! Kroppen orkar ingenting men ändå är jag rastlös.. Är det vädret eller?? Idag har jag t.o.m legat och tittat på Ronja Rövardotter (iofs bra)..

Skolan var makalöst seg idag, mest egentligen för att jag missade så mkt av planeringen förra veckan men även för att jag mentalt inte alls är i skolan.

Idag/ikväll blir det soffan för hela slanten..

30/8 Morgonblaha

Har nyss druckit min första kaffe idag och läst en jäkla massa kommentarer på Aftonbladet.se.

Nu ska jag äta äggfrukost och sen pallra mig iväg till skolan..

Enormt kallt i sovrummet nu på morgonen. Det var så kallt att jag fick lyfta ner mina ben till marken.. (Kan vara trötthet med men kallt var det)!

Ont i halsen...

Trist med skola..

Vill flytta..

Vill ha min nya mobil (Iphone4)

Aomen... så är det!!

29/8 Dödläge..

Vaknat, druckit kaffe, ätit fralla, spelat yatzy och druckit mer kaffe.
Idag av alla dagar ringde broder och frågade om jag skulle med på fotboll, idag... Just när man inte kan. Hopplöst!
Alltid så dålig tajming..

28/8 Still in to it..

Jaha.. Sista 2 veckorna har bestått av skola, fotboll, soffmys och MYCKET huvudvärk! Denna veckan har jag bara varit i skolan en dag, i onsdags och just då höll vi på med en massa planering inför Hajken som är nästa vecka tis, ons och torsdag.

I onsdags blev huvudvärken lite väl jobbig så vi åkte ner till Lund igen. Jag avskyr att vara där nere, sjukhus överhuvudtaget. Blev en hel del timmar där nere och jag räknade kallt med att bli inlagd, minst för observation.
Fick dock ruskigt sköna nyheter där nere, det var inga fel. För er som inte vet varför jag flänger till Lund så har jag en slang inopererad sen jag var liten. Den hjälper till som vätskekanal. Nu var det som sagt inga fel och jag fick åka hem igen. Istället föll misstankarna mot bihålorna så det blev sjukan här igår men jag är tydligen frisk som en lärka. Spännignshuvudvärk säger de som kan (läkarna).

Nu är det bara 4 dagar kvar tills mitt lilla barn kommer till världen, kan ju dröja längre eller komma innan men får gå på det iaf. Jag längtar jäklar så jag håller på att spricka. kan undra hur man blir som far.. Redan mycket som ändrats i mitt tänk känns det som (kanske borde ändrats tidigare).

Idag har vi varit i Asarum och ätit Lasagne och kollat på fotboll..

Nu tittar vi (mest Lotta) på nya Dansfeber men det verkar vara lite för mycket "TV4" för mig..
Blir nog ett öga på Mystic River sen..

Bilden är tagen vid huset vi ska flytta till 1 okt..


28/8 Pannaknackelibankbankbank

Jag har som ni förstår huvudvärk, ska iväg nu och se till så grabbarna vinner sin match. Sen blir det fotboll på TV. Ikväll ska jag uppdatera här lite bättre, har ändå hänt en del.

CIAO!!

23/8 Man väntar o väntar

Dagarna har aldrig varit så här långa, man går bara o väntar på att den lille ska sätta in nådastöten och vilja komma ut..

Huvudvärk, dålig sömn, ont i ögonen.. Japp så ser det ut redan innan, hur ska det bli sen? =) Det löser sig.. Finns bra mycket tråkigare problem.

Funderar starkt på att sluta läsa tidningar (inte sport), Vart fan är vår värld på väg egentligen?? Nu är det en 17-årig flicka som fått sätta livet till för att någon sjuk jävel inte förstår vad som är rätt o fel. USCH!!!!

Ja, så är det.. Nu ska jag nog kolla lite film innan man magen ska mättas och sen ska man på match mot MAIF!


12/8 Allt möjligt...

Nu är det riktigt jäkla länge sen jag skrev här.. igen! Ska bli bättre på det. Min dåliga skrivning tror jag hänger mycket på dessa väntans tider, man går bara och väntar på att ägget ska kläckas.
När min lille älskling har kommit ut ska han/hon och jag blogga varje dag.. Det lovar vi. Bloggen ska då bli i "VI-format" istället.. Så då får man väl designa om den lite med.

Annars då?

Skolan börjar på måndag, fet ångest.. Bättre att jobba.
Lotta har ont, tycker synd om henne men kan inget göra :/
Fotbollsmatch ikväll mot HIS.

Åhh...Kommer inte på ngt mer att skriva!!!

 19 dagar kvar!! =)


RSS 2.0