26/8 Allt flyter...

Det kanske är dags för ett litet inlägg här nu?

Kör på det..
Helgen som gick var riktigt grym, på fredagen var det lite halvfest hemma hos Kocken. Satt o drack och kollade på Live Aid.. Dom gamla var mäktiga. BONO i hockeyfrilla =) Haha...
Lördagen tillbringades på inflyttningsfest med mkt folk på Ronnebygatan.. Sen drog vi ut till Compagniet. Dansade järnet och de flesta möjliga och omöjliga danser såg världens ljus.. Så FIINT =)

Går grymt bra i skolan. Det är riktigt roligt och i stort sett allt är väldigt intressant. På bara 7 dagar har människosynen ändrats avsevärt.. Ett stort plus!!
Idag är jag dock hemma pga att sömnen totaldemolerades i natt av en dundrande huvudvärk :( Trist som fan att vara hemma..

Nu får det bli en promenad bort till Klockan o slänga in ett tips o sen lite FM innan man ska laga käk. Kyckling o ris blir det idag.. <UTAN sås så klart..;)


19/8 Student igen...=)

Haha, ja så är det=) Nilsson ha alltså gått och blivit student igen och det är FAN så underbart! 
Jag älskar det verkligen.. Att lägga sig på kvällen och längta efter att vakna är en skön känsla!
Alla i klassen verkar vara kanonmänniskor.. Ja det känns fan KANON!

Har bytt adress också nu till samma som Lotta =) Samboooo igen... Gött!

Fotbollen är över för min del för i år. Det är ingen mening att sträva efter att hinna vara med i år, det vore bara att sabba för mig själv. Det är bättre att ta de lugnt och bygga upp ljumske med mera till nästa säsong o vara 100% hel då..

14/8 Fredagskänsla...

Det är alltid lika jävligt när fredagskänslan sätter in, den är inte lätt att motstå men nu har jag gett mig fan på det.
Meningslöst att gå på gym och träna som fan, avstå fet mat o sen kröka till att varenda fredag och lördag. Nu får det vara nog=)

Så ikväll blir det först fotboll i Hällaryd, man måste ju se sitt gamla Hällaryd United ibland. Hoppas dom klipper Listerby så det dånar om det ikväll.
Sen har jag ingen aning vad som händer.. Ingen Alk i alla fall.

I morgon ska man upp tidigt och spela cup i Mörrum, ingt seriöst men en rolig tillställning. SÅÅ, har ni inget för er är det bara att titta ut en sväng.. TYCKER JAG! Kl.09 drar det igång.. Uppe på Norrevång!

Självklart myyys ikväll med, har ju varit ensam hemma hela jäkla veckan :/

"Ta en öl för mig"

11/8 - 6 Dagar kvar(Ångest)

Om 6 dagar börjar skolan, har en jäkla ångest. Inte för skolan i sig men för det faktum att jag helt byter bana.. Det gör mig ruskigt nervös. Tror dock att det kommer gå bra =)

Händer sjuukt mycket annars nu.. Håller på o flyttar. Har saker på tre olika ställen nu vilket är aningen jobbigt det med. '
Storyn är den att jag skulle som jag skrivit här innan flytta in med SoS i en fyra på Ronebygatan, precis efter det bestämts träffar jag en kanontjej. Där har jag varit varje dag/hela tiden sen vi träffades. Det blir jäkligt dyrt att lägga 2900 i hyra på Ronnebygatan och sedan hjälpa till med div kostnader hos Lotta. (anser man ska det när man äter, sover, duschar m.m...) Därför har jag nu ställt min plats på Ronnebygatan till förfogande.. SÅ OM NGN!!??
Har jag bråttom? Impulsiv? Spontan? Ja, kanske.. Men va fan? Chansa e inte fel. Bara att flytta igen om det inte funkar.

Det var det jobbiga..
Sommaren annars har lätt varit den bästa och roligaste i mitt liv, Festivaler, fest, massa nya vänner, grillkvällar med sjukt mycket mer!

Fast ja, allt roliga har ju ett slut och nu är det dags för ett X antal vita helger. "Semesterkilona" ska bort nu och då håller det inte att kröka o äta pommes hela tiden =)

- Börja seriöst på gym igen (på torsdag)
- Äta lagad mat och inte den sketna färdigmaten, äta regelbundet.
- Träna!
- NON Alc (på ett tag)

Tyvärr har min telefon gått i strejk igen så några bilder kan jag inte lägga upp:/

4/8 ...

Lämna lite kommentarer!!! =) Hata mig, älska mig... Va ni vill!!

4/8 Fullt upp hela tiden=)

Herregud, nu känns det som att man nehöver landa lite men när ska man ha tid till det?

Det är jäkla något att göra precis hela tiden.. Fest, flytt, grillning där, grillning här typ=) Men kul är det!!
I Fredags satt vi nere på Riverside och drack lite öl.. Man fick blanda egna drinkar, de fannsen jäkla massa att välja på men att skaka fram en RedBullVodka gick inte :/  Av ngn anledning fick vi stämplar och drog in en sväng på Harrys men fter 20 minuters brottande med alla muppar avslutade vi kvällen på Lochen. Träffade "Killer" och snackade massa gamla minnen,.. Gött =)

Lördagen började i den nya lägenheten på Ronnebygatan med Sandra, Sara och Lotta.. Drog vidare till MIcke där vi mötte upp Vicki o Jonas. Drog till Compagniet en sväng men Nilsson höll karaktären och gick hem istället för att bli dyngad.. Seegt på Compa.

Söndagen var lugn iofs (tror jag) men igår var vi i Tyskland och fyllde på det tomma förrådet. Mor min är sååå dryg att ha i en bil så långt. Klagar på farsans körning HEEELA tiden... Men kul ändå=)

Har tyvärr blivit tvungen att ta bort min piercing till en dels stora glädje men den ska in igen så fort det läkt=) Eller blir det i tungan.. No Brain, No Pain!!!

Nu ska jag fortsätta packa och fixa...

RSS 2.0