28/2

Är på sånt sjukt bra humör!!!


28/2 10.16

Lagom pigg som vanligt när jag har helgjour. Har aningen svårt för det här med att sova på natten o stiga upp tidigt nu när jag är van vid att jobba natt.
Fick ju inte direkt den start på dagen man önskar heller. Fick dra iväg direkt i morse i stort sett. Samtalet kom dessutom när jag stod med halva ansiktet täckt av raklödder =) Kul kul.. *NOT*
Kan ju bara hoppas på att man får 4 lugna timmar på stan nu. Håll er inne mellan 11-15 så är ni snälla =)

Ikväll blir det nog en nykter runda ute på krogen.. Pallar inte sitta hemma o glo in i en vägg. Får klä på mig karaktären o gå ut.. :S

Nej, lite tips nu o sen ut på stan o klampa runt..

27/2 Riktigt kul...

INNEBANDY!! Riktigt kul att titta på. En jävla fart och det händer saker hela tiden.
Carlshamn vann matchen och är därmed klara för Div.1 nästa säsong, GRATTIS!! Förutom Martin Berggren och Ola Nyhlin som öser in poäng måste jag hylla Jonatan Wall, karln är ju överallt hela tiden! Helt otrolig!!! Bilderna blev inte så där lysande.. men men.. Inget att göra något åt.

 Får se vad som händer under resten av kvällen. Det finns en del alternativ..

       

Glädje efter slutsignalen.... Ska försöka ladda upp ett något kort(2sek) och misslyckat filmklipp senare...=)   

27/2 17.17

Idag sova jag för länge. Klockan ringde kl 11.00 men därifrån till att jag steg upp var en jäkla bit. Vid 15.30 slet jag mig upp.
Har inte gjort ett skit sen dess..
Nu ska jag och Svensson på Innebandy, Carlshamn-Willands. OM Carlshamn vinner så går man upp till Div.1, kan inte bli mer lägligt att gå på sin första innebandymatch =) Ska försöka ta några bilder där nere om man hinner med.
Efter innebandyn får vi se vad som händer, är sjuuukt sugen på att gå ut en runda, ta ett par öl och kolla på folk =).. Vi får se som sagt..

"Heja Carlshamn!!"

27/2 Test...

Kanonlåt, och nu har jag lärt mig göra så här =)

NJUT!!!


27/2 04.24

Nu är snart detta jobbpasset till ända. Skönt att vara ledig ikväll.
Det får man väl fira med lite gott att äta, dricka och en film=) Ska ju upp tidigt i morgon igen så några större utsvävningar blir det inte.
Nu har jag precis kollat på Patrik 1,5.  Riktigt bra film måste jag säga! Den hade det mesta. Bra handling, den var gripande och dessutom gav den en insyn i två "bögars" vardag. Trots alla fördomar i samhället så har ju även "dom" en sådan. Underbar film!! Gustav Skarsgård var helt underbar i sin roll som Göran!!

Inte mådde man sämre när man kollade sitt konto heller =) Som min kollega hade sagt, De e niiiice de förstår du !!

Jo, skulle ju ta mig en funderare över Blondinbella under natten. kan inte skryta med att jag bränt våldsamt många celler på just det men några har det blivit. Kan dock inte skilja på vad hon är så min slutsats är att hon är en Genialisk Idiot.. Så här, det hon säger och gör är inget jag tycker är speciellt rogivande, det får mig inte heller att vika mig av skratt. MEN, hon HAR ju faktiskt lyckats på det viset.. Det kan man aldrig ta ifrån henne.
Dock är hon ju inte i närheten utav min absoluta favortit Alex Schulman, Kung! Fast det är samma med han, han står på gränsen så han får också tituleras Genialisk Idiot =)

Nej, nu ska jag inte fryga mig mer för er utan nu ska jag betala in mina räkningar,(precis som att inte det är drygt) ta en fet Pan Pizza och läsa tidningen..

Dagens Avund : Vivvi var på Tyrol ikväll och såg Danko Jones!! Ass....





 

26/2 16.50

Då är man i startgroparna igen.. Känner inte alls för att jobba idag av någon anledning.
Dagen har gått till att sitta vid datorn, dricka te och kolla runt på en massa olika sidor. Fastnade som vanligt på tusenapor.se 
Det var dock ett bra tag sen sist jag var där, de hade införskaffat två nyförvärv. Fredrik och Hampe, kolla själva. jag fick mig några sköna skratt men det kan ju till stor del bero på min otroligt torra humor =)
Var även inne en runda på ingen mindre än Blondinbella, mest för sakens skull. Ska ta mig en rejäl funderare ikväll på jobbet ang. vilken sida hon står på, Geni - Idiot...

Förresten, laddade ner Patrik 1,5 också. Den verkar jäkligt bra! Ska se den i natt när jag kört det jag ska på jobbet. Kommer en liten recension på filmen efteråt..

 Komönstrade strumpor går inte hem hos mig =)
När man sedan frågar - Varför har du byxan i strumpan?
Då får man svaret - Jag har inte hunnit dra upp den..
Slutsats - Hur upptagen kan man vara?


26/2 Fan jag glömde nästan...

Nattens Outfit : Röd tröja, svarta byxor med 4 fickor, svart mössa med "okänd" logga, grymma kängor.. Alltså mina arbetskläder ;)

Detta något ironiska inlägg tillägnar jag min barndomsvän som jag aldrig vill förlora igen efter 5 år i glömska... Veronica Bäckström!!

26/2 Rast..

Att allting kan bli så mycket enklare bara genom att tänka annorlunda och se saker från ett ljusare perspektiv. Allt blir så mycker bättre!!
4 nya band klara till Sweden Rock: Unleashed, Sevendust, Pilgrimz och Crucified Barbara. De sistnämnda kommer jag defintivt försöka se.. 4 tjejer som jag måste säga är ritkigt bra. Utan då att ha hört allt för mycket av deras material. "Sex Action" är ett tips på Youtube. Bara 96 dagar kvar tills man sitter där och njuter.. Fiiint!

Nu får det bli en kopp te till och spana lite på helgens tips, kanske man kan hitta några guldklimpar att satsa en slant på, det är ju lön i morgon =).. 

   Jag tror inte att jag kan posa, just därför...


25/2 Snart dax..

Snart är det alltså dax att byta om och knalla till jobbet.
Jäkla lugn o skön dag annars som inte inneburit några större grejer.. Var nere på Bergstrands och hämtade min kamera, till min stora fasa insåg jag att jag lagt undan mitt minneskort så noga att jag inte hittar det. Illa! Var hemma hos Alen på en kaffe, vi snackade som vanligt en hel del fotboll, alltid trevligt! Lite jobbsnack blev det också.

Dagens Mat : Kalops och potatis =) De e Niiiice de..

Nej nu har jag jäkla inte tid att slappa mer.. 


        Grått                             Väder

25/2

Det blev inte sängen, istället blev det kaffe med Viktor. Han är High-tec när det gäller datorer så han kikade lite på det här med att designa bloggen. Denna design är alltså bara ett exempel, den är inte dunderlyckad liksom men jag får prova mig fram. Nu TROR jag att jag förstår hur man gör =)

NU däremot blir det sängen... Z z Z z Z z Z z Z.....

25/2

Sådär, då har man kollar på Andra Avenyn och Öga Mot Öga. Öga mot öga är en riktigt bra serie. Den handlar om människor som gjort olika kriminella handlingar och som nu vill träffa sina offer och medla med dem.
Tänkte för övrigt att jag skulle designa om denna bloggen så småningom, behöver bara ha någon kunnig som vill hjälpa mig med det.
Annars tänkte jag att varje dag skulle innehålla någon typ av rutingrej, exempelvis dagens... Ja, vad det nu blir. Förslag?
Jag ska bli bättre på att lägga in bilder har jag tänkt mig..

Dagens "dagens" blir en liten liten händelse som utspelade sig i kön på McDonalds Drive In. Står en bil framför mig och killen ska betala, vad händer? Jo, hans bil dör.. =) En trevlig prick som man är så erbjuder man sig att knuffa honom åt sidan. Det visar sig dock att detta var ett nummer för stort för mina kära muskler. Jag rubbar alltså inte bilen:)
Till slut hör jag en röst som säger -Ska jag hjälpa dig? Så blir fallet och vi rullar bort bilen. Jag betalar och får min älskade QP. När jag sedan sitter och förtär densamma ser jag att killen tagit sig fram till luckan där man får maten. Problemet är dock att bilen dör där med.. Då smög sig skrattet på kan jag villigt erkänna =). Denna gången fick dock herren i McDonalds personal rycka in och knuffa fart på honom. Det hela bottnar inte i detta utan efter att bilen dött två gånger i startat tillstånd så kör killen upp på E-22:an !! Jag menar, det finns ju smidigare OM nu bilen får för sig att dö igen =).

Nog om det..
Nu ska jag borsta tänderna och dra ner persiennerna för idag.
 
"Denna bloggen blir pikfri så här på slutet"

25/2 Ny blogg !!

Som ni ser är allt det gamla borta.. Det finns inte längre :)
När jag skapade den bloggen var jag ensam, förvirrad, ledsen och fylld med hat. Jag ville framstå som något/någon jag inte är.
Nu har jag haft lite drygt ett år på mig att gnälla av mig lite.  Så tanken med denna nya bloggen är alltså att starta igen. MEN som den jag ÄR, inget annat. Nu är Nu, Då var Då.. Jag kommer så klart att gnälla lie här med men tanken är att det ska röra mer stora problem, inte sånt som att jag har sovit dåligt eller att någon i min närhet är dum i huvudet.
Jag kommer inte tänka på vad folk vill läsa utan skriva om det som faller mig in. Min idrott, mitt jobb, ja, MITT liv helt enkelt. Det kommer inte bli någon terapi som min förra blogg var.. Mer än dagbok för mig själv där jag kan gå tillbaka o se vad jag ställt till med för galenskap. Nu ser jag att den ska inne hålla ganska mycket, hehe,,,
Hur som helst... NY GLAD OCH POSITIV!

Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på dagens avsnitt av Andra Avenyn med min FETA katt i knät :)


RSS 2.0