29/10 Lathundens dag

Idag får det bli en slappdag, med strumporna på halv stång och i bar överkropp tänker jag nog inte sätta näsan utanför dörren idag, Jo.. en snabb runda in till kontoret för lite uppdatering av massa rutingrejer där.
Känns som man nästan tappat luften lite, lättnaden över lägenheten är såå skön att jag blir smått trött och väldigt avslappnad av den. Vill ha en heldag med mitt älskade FM09 innan 10 kommer nästa vecka men fan, man måste ju ta liide ansvar med sägs det..


28/10 Kontraster=)

Igår 15.00 var livet verkligen surt, duggregn, kallt, ful lägenhet vi var o kollade på och det fanns inget att göra.
Det blev en brutal vändning på det tillståndet 15.30 när vi var och kollade på den sista lägenheten =)

SÅ, idag skiner solen, Lenny Kravitz på hög volym o snart e kaffet klart. På det är jag numera innehavare av en
3:a på 98Kvm. Renoverad och uppfräschad men med den gamla stilen bevarad, 4 st kakelugnar! Tvättmaskin och torktumlare. Det var en ruskigt härlig känsla när man kom in i lägenheten. Jag fick en härlig känsla som jag minns ännu när jag gick in i lägenheten på Norra Fogdelyckan men den går inte alls att jämföra med känslan igår.. Det var rysningar på hög nivå!

Annars har jag grym träningsvärk idag efter "käringgympan" med grabbarna. Bedrövligt stel är man och sjukt dålig koordination. Det var iallafall riktigt kul, många goa skratt åt att ingen av oss kund röra benen på ett håll och armarna på ett annat =) "Mucho kulo"

Idag blir det en turné i lite möbelaffärer och annat "heminriktat" i länet, VILL FLYTTA NU!



27/10 Rent hat =)

Fy fan för denna årstiden, fy fan för att ha lov, fy fan för att inte ha ngt att göra och fy fan för alla bloggar där det skriker "Jag vill vara Paris Hilton"!! Fy fan för ganska mycket alltså.. Nu är det rent jävla HAT (med en liten glimt i ögat)

Ena lägenheten idag är avklarad och den blir det inte. Den var riktigt sleten och allmänt tråkig. Hoppet står nu till ngn av de andra två, hoppas nog mest på den nu 15.30..

Lider av en sån jävla tristess, finns inget att göra i den här jävla skithålan. Dock blir det träning med grabbarna ikväll.. Ska bli kul att vara med själv. Det behövs efter att tillväxten i färdriktningen blivit alldeles för påtaglig.

Nu ska jag dricka upp mitt årstidssvarta kaffe och sen dra till staden..


23/10 CSN =)

Idag har man fått "belöning" för allt slit..=) Man blir inte fet CSN men det funkar o man blr glad av att se det i alla fall!
Provet igår kändes bra, får tillbaka det om ca 2 timmar. Det bör blivit godkänt i alla fall.
Skulle träffat min brorsdotter idag men nej, jag orkar inte. Inte nu.
Återigen, en lugn helg med en del FM har jag tänkt men vi får se om mitt samvete säger det med..

22/10 PROV..

Jag tar detta med ett stort lugn vilande över mina axlar. Har inte pluggat alltför mycket vilket ju brukar funka för mig. Vi får se, går det så går det.. Annars är det inte så mkt att göra något åt.
Denna veckan har annars varit jäkligt tung, eftersom man blivit en hejare på att analysera sig själv och andra tror jag att detta till stor del beror på vad som hände i helgen. Grymt trist men jag orkade inte hålla ine på vad jag tycker längre. SÅ, om folk håller sig på sin kant och låter bli att utnyttja mina nära så är allt frid och fröjd. Tyvärr blir jag galet arg för vissa saker och otacksamhet är en av dom.. FY FAN för en del folk!

Nu har jag varit uppe ca 45 min och försökt få in det sista till provet. Som sagt, går det så går det - godkänd ska jag bli i alla fall o då e jag nöjd.

Helgen SKA bli lugn!

I eftermiddag blir det fullt upp med massa marschaller(?) sen träning och informationsmöte med P-14(5). LÅÅÅNG dag...

21/10 Det var en gång...

En mamma... Mamman hade i sin uppväxt aldrig fått någon uppmärksamhet eller kärlek av sina föräldrar, hon blev alltså flertalet gånger utsatt för s.k narcissistiska kränkningar vilket i sin tur ledde till att den stackarn fick en narcissistisk störning. Hon känner därmed ett stark behov av att alltid stå i centrum, i händelsernas mitt. Hon har även en enorm brist på empati. En extrem arrogans kan också få sitt uttryck i denna personlighetsstörning.
Nåväl, precis som med många andra störningar så finns det råd och bot att få. Sök upp en psykoterapeut och prata... Kan även bli aktuellt med medicinering i fall det uppstår en depression i samband med behandling.


19/10

http://sportensbasta.blogg.se/?tmp=19231156

18/10 Kaos, Söndag och massa fotboll =)

Söndag igen, en elt underbar dag! Den är helt kravlös och amn kan bara ägna sig åt att njuta av livet. Vad gör man då när man njuter av livet? Jo, man skriver blogg när Lotta lagar mat, väntar på att klockan ska bli 15 så man kan häva sig i soffan och kolla på fotboll.

Annars är väl läget sådär, jag låter som en visselpipa när jag hostar och är dessutom ovän med en mkt god vän(mer än så). Det sjuka är att jag inte bryr mig så mkt. Det är inte mitt liv som rinner bort..

Funderar starkt på att fixa en ny blogg -  En blogg som inte handlar om mig o mitt liv. Den kommer troligen handla om sport. Har gjort ett par såna bloggar men bara halvhjärtat. Får bli penna o papper framför fotbollen idag o brainstorma lite =)

Dagens mest kända tanke i ljudformat...


16/10 Svar på kommentar =)

Jag var ALDRIG frågetecken när jag stod i mål hockeyn=) Däremot har jag fått leva under epitet som "levande vägg" och "berlinmur" flertalet gånger =)


16/10 Fredag igen..

Det ska bli grymt skönt med helg nu, har varit extremt trött denna veckan helt utan anledning egentligen.. Igår spelade vi dessutom en ftbollsturnering på skolan där LÄRARNA vann och det tar på det dåliga "förlorarpsyket".

Ska ägna i stort sett hela helgen till att pula här hemma, finns en massa tråkiga kartonger och påsar som vill bli sorterade!  Förutom några timmar på Lördag, dessa kommer jag lägga ute i Asarum eftersom det är vinterns första inomhusträning då..=) Skönt o slippa frysa!

Till dagens STORA minus.. Ja tycker verkligen inte om när mitt goda morgonhumör störs av en del väldigt tragiska saker, eller kanske mest sorgliga.. Vet inte riktigt vilket ord jag ska sättta på det. Jag vet inte vad som är rätt och fel i det fallet men jag vet vad jag TYCKER och som Martin i "INLÅST" sa igår, det jag känner kan INGEN ta ifrån mig..

Nog om det, somliga (2) har klagat på att det "bara är fotboll i bloggen" så lite får det ju bli av den varan bara FÖR ATT =)

Charlie Davies, tidigare spelare i Hammarby numera i något franskt jävla Vin/Ost/Bröd-lag(??) Var för några dagar sen med i en tragisk bilolycka där en ung kvinna fick sätta livet till. Davies bröt vadben, skenben och fick ena lungan punkterad. EN TANKE TILL DAVIES OCH TILL ÖVRIGA INBLANDADE!

O nu blir det en avslutning som heter duga, detta kan vara det sjukaste jag sett på en hockeyrink - Jag bara älskar målvaktens reaktion efter åt.. Han är vad man brukar kalla ett STORT ???????


15/10 Glidardag!

Har varit dålig IGEN på att skriva här sista dagarna, men ingen som dör av det kanske =)

O nu när jag sitter här får jag inte fra ett skit..

- Åkte ur DM igår efte 1-2 mot SGIF, fruktansvärt orättvist men sån är fotbollen.
- Grymt viktig "plojturnering" på skolan idag i fotboll, varje kurs har ett lag och dessutom ställer lärarna upp med ett lag.

- Kommer bli en hård helg(fotboll,ingen fest)

Ska pressa ut mig ngt ikväll när jag inte är stressad..

13/10 Nu e man tillbaka..

Efter en grymt tung helg fotbollsmässig är man nu tillbaka vid tangenterna. Det blir inget VM för Sveriges del, inte detta VM och jag tror det kommer dröja innan ett svenskt landslag är där igen. Tyvärr..

För övrigt var det en helt okej helg, lördagen var trevlig även om man tvunget skulle ut vilket så här i efterhand kändes ganska onödigt. Man lär sig kanske av sina misstag..

Förkylningen vill inte riktig ge sig men har sluppit febern i alla fall vilket är grymt skönt.

Jupp så är de.. Trött som tusan så får väl anstränga mitt huvud att skriva mer ikväll...



10/10 Fan vilken viktig dag!!

  20.00 Danmark-Sverige... O jag är galet nervös!!!!!!!!!

Matchen ska ses med Martin, Håkan och Anders. Detta sker hos Håkan där middag serveras och öl intas. Även en planering inför vintern och våren ska fixas. Så det gäller att hålla fokus..
20.00 börjar alltså denna helvetesmatch som ska sätta blodet i dubbel fart och få hjärtat att slå frivolter. Jag tror självklart på seger men det är ju inte lätt! Usch... Jag borde göra lite nytta men jag kan inte koncentrera mig alls.=) Vilken jävla nörd man är...
Efter matchen VET jag att vid seger kommer Nilsson vara på ett himla festhumör men det gäller att behärska sig.. =) Högre odds på det än på Sverige...

Nu ska jag göra mig i ordning kanske skicka i sig en alkoholinriktad dryck för nervernas skull, det är ju ändå lördag=)



9/10 Jag blir SÅ jävla upprörd!!

   Vad är det som händer????

Gais spelare, Wanderson vistas och spelas i Sverige utan uppehållstillstånd och således utan arbetstillstånd. Detta utan någon som helst påföljder för vare sig Gais som klubb eller Wanderson själv. Hade detta hänt utanför fotbollens skyddade verkstad hade garanterat de ansvariga blivit ställda inför rätta och Wanderson hade myndigheterna jagat livet ur. Minns div. händelser här i kommunen då man ska skicka hem sk illegala invandrare. Är det inte lika för alla? 
Tilläggas bör att jag inte tycker att Wanderson ska tvingas hem eller att de som i min kommun jagats ska tvingas hem.  Jag anser bara att det ska vara lika för alla och att GAIS bör straffas som förening.

För några år sedan stal SvFF SM-guldet från Hammarby IF, jag är övertygad om att dom tagit guld i fall de inte drabbats av poängavdrag pga vad några rötägg till ICKE-SUPPORTRAR gör.

- Om supportrar förstör, straffa med böter och ev spel inför tomma läktare. Då drabbar det Hammarby som förening OCH supportrarna som egentligen vill se matchen.

- Om föreningar fuskar som i detta fall GAIS, straffa med dryga böter och i absolut värsta fall poängavdrag.

I det stora gillar jag intre poängavdrag. Ska man dela ut det så ska det vara till följande säsong så att laget drabbas från start. HELT fel att gå in och ta bort poäng som laget i god tro spelat in. För laget skickar väl inte in supportrar på planen eller ansvarar för att spelarna i laget har uppehållstillstånd?


8/10 Dagen då allt började =)

Ikväll 23.54 föddes jag =), alltså fyller jag 24 starka år idag..
Det är inte alls samma sak att fylla år längre. Förr längtade man efter det i flera veckor nu är det bara en dag som andra typ.
Till att börja med har inte ens mina kära syskon ringt o sagt grattis =) Haha, knappast förvånad =) Brorsan ringde visserligen i förrgår och sa grattis så han e väl förlåten.. En present har jag fått, presentkort på Black Magic av Lotta=) TACK !!!

Det är dock en jäkla massa minnen o sånt som bubblar dagar som denna. En del roliga och en del mindre roliga(åldersnoja?)

Igår fixade jag jobb förresten =).. Extrajobb alltså, på fritidsgårdarna runt om i kommunen. Måste hova in lite extra cash..

Nej nu ska jag driva bort resten av denna dagen med min sjuka näsa o hals..




7/10 I sin ensamhet kan man...

Ja, vad fan gör man när tjejen e på jobbet och man inte orkar göra spec mkt samtidigt som man hatar att bara ligga vid tv:n. Jag har pluggat, jag har tippat, jag har spelat FM och snart har jag skrivit blogg.. Diska? Orkar inte. Städa? Orkar inte. Alltså, Vad gör man då?
Antar att det mest sunda mot mig själv vore att slå upp psykologi-boken och läsa lite psykodynamik men aahh orkar inte!!
Efter 19 kan jag följa tipset men det är ju ett tag dit liksom.. Hmm??

Igår fick jag återigen höra att jag är lik Alan Smith, ni minns den där dåren som sparkade ner folk i Premier League och även gjorde ett och annat mål då o då.. Döm själva =)

     




7/10 en annan låt som passar


7/10 Morgon, regn och kaffe

Förkyld som ett ägg, feber och hosta...
Så ser det ut idag och jag kan inte påstå att jag gillar det!
Man vill göra något bra med alla dagar men hur fan gör man något bra efter såna förutsättningar??
Kan inte gärna sitta o njuta av vädret heela dagen även om det är underbart väder =)

Vid 11 idag ska jag dock till banken och ordna lite affärer.. HOPPAS!!

En del kommer säkert att ha ont av detta jag skriver nu men jag buntade på mig en herrans massa kläder igår och tog en runda till träningen med killarna. Bra fart, bra kamp och tycker vi fick igång snacket med på ett bra sätt. Så nu måste jag bli frisk till helgen i alla fall..=)

Nej, inget annat o skriva just nu...

Denna låten skär genom mitt hjärta som.. ja? SOM FAAN...


6/10 Förkyld =(

Fy fan, förkyld som bara den! Kände av det lite igår kväll men nu är det ju för djävligt=(.. Men men, det är inte mycket att göra mer än att härda ut i skolan.
Steg upp i jäkla god tid idag, 06.33 för att vara exakt. Helt underbart att stiga upp ett bra tag innan man ska iväg. Kroppen kommer igång på ett helt annat vis än annars=) Efter skolan blir det.. Ja, "Mission2" kan vi väl kalla det.. Sen träning i AIF för första gången utan Martin. Det ska nog går bra. Satt igår kväll och planerade träningen.. Temat för mig idag är 1mot1 påbyggt 2mo2 osv...

Igår kväll RÅKADE jag hamna framför IFK Göteborg-Gais, det var faktiskt inte meningen =) Matchen var faktiskt bra för att vara en svensk match.

Naj nu får man väl göra sig klar innan det är dags att dra...


5/10 Glasögon!!!

Idag har jag fått mina glasögon, fy FAN va konstigt det är! Tycker jag ser ut som en idiot.. Jaja, man vänjer sig väl(?)..

Idag i skolan började vi med Psykiatri, inte att blanda ihop med psykologi där det finns tydlig skillnad. Det kändes helt okej i alla fall. Dagens uppgift var att tolka och på vårt eget sätt framställa hjärnans uppbyggnad och processerna i den. Vi fick göra detta utifrån en artikel.. Det var roligare än väntat får jag säga.

I eftermiddag har jag & Lotta varit på ett mycketr spännande "mission".. =) Säger inte mer än så i nuläget ;)
Har även varit en runda uppe hos Martin och Annika, drack kaffe och pratade runt veckans träningar, upplägg och så vidare =) DM-Match nästa vecka mot SGIF, Debut som tränare! Ska bli spännande =)

Nu ikväll blir det att följa upp tipset, mysa på soffan och sen gotta sig med kudden !

Kanske ska tillägga att vi var och kollade på bio igår, jag som ääääälskar bio :S ...
"Flickan som lekte med elden", var riktigt bra, 4,5/5 glasögon=)




3/10.. GrattiZ till den ZtörZta!!!

Idag fyller vår eller i alla fall min hjälte 28 år, Zlatan Ibrahimovic! Grattis Kingen!!



Annars så här på morgonkvisten fick man sig ett gott skratt när man läste Anrells ord, "Chicken swedes kom till globen, och var värdelösa" Hans ord riktas främst mot Zäta, Lidas, Holmström och Johan Franzén i Detroit =)
Visst fan har anrell rätt i att det är sjukt med en NHL-Premiär i Sverige.. Inget hjärta, bara pengar!

Idag blir det utbildning 8.30-16.00, så man hinner hem till fotbollen =) Haha.. Gött!

Igår kväll såg vi på "Johan Falk-Vapenbröder" Riktigt bra var den!!


2/10 Frukost =)

Som jag skrev i föregående inlägg så var det en riktig kanondag igår.. Tre punkter gjorde dagen till en fin dag =)

* Godkänd på psykologi-provet. Alla hade uppnått kanonresultat i klassen, Gött =)
* Ingen huvudvärk på hela dagen förutom en liten stund på morgonen..
* Första träningen med AIF:s P-15.

Det här med träningen var nog det allra roligaste, helt underbart att "gå in i" fotbollen på ett annat vis än som spelare. Dessutom med ett sånt lag, duktiga och ambitiösa spelare, riktiga vinnarskallar! Kanonbra folk runt laget, Håkan och Anders. Så Martin förstås som lä mig ta mer ansvar än vad jag trodde första passet. Det var inte bamsemycket men ändå mer än väntat.
I helgen bär det av på utbildning, Grundkurs och Bas 1,Ledarskap. Fiiiint de=)

Störst tack bord Lotta få så hon får det, otroligt att du står ut med en fotbollsnörd som mig =)
Faktum är att jag ser på minst en match om dagen och det är ju inte sällan det är på HELT fel TV-Tider.. Ikväll är det dock inga matcher på TV så det kanske glädjer =)...
Tack i alla fall !!!!!

Idag blir det skola till 12.00, sen ska jag hämta min bil som är klar nu =)
I afton får det bli en kväll i lugnets tecken, Fredagsmys? =)

Tänkte avsluta med en hyllning till en av de bästa lärarna jag haft, Gert-Inge Ljungberg genom att visa hans alldeles egna lilla Youtube-klipp =) Njuuuuut.... Haha...



1/10 Bästa dagen på länge..

Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna, ingen ångest som kryper i benen och ingen huvudvärk. Grymt glad över detta..
Har haft en riktig toppendag.
Är snuskigt trött nu så får bli en större update i morgon till frukost=)



1/10 Idag blir det skola

Har inte varit i skolan på ett par dagar nu pga huvudvärken som jag har tjatat om här men idag får det bli skola, även om det dunkar lite. Psykologi hela dagen så det är i alla fall skoj.
Fan så mysigt för övrigt att sitta här i en nersläckt lägenhet med endast tangenternas knäppande ljud OCH det bästa av allt regnet utanför.. Jag älskar hösten!=)

Igårkväll var vi ute hos Martin och Annika och tittade på lille Hjalmar, heeeelt otroligt söt. Så söt att man ville kidnappa honom och behålla honom =)
Efter det körde vi upp till Lottas föräldrar och kollade på idol och sen Man.United-Wolfsburg.
En hyfsad match där Ryan Giggs var den stora giganten på planen i mina ögon. Ganska sjukt killen har gjort 800 matcher i Uniteds A-lag oc gjort mål i 18 säsonger i rad. Svårslaget!

När jag kom em ringde en pratsjuk f.d arbetskamrat.. haha! En och en annan whiskey i den lediga kroppen!

SJÄLVKLART ETT STORT TACK TILL DENNA STORSLAGNE IDROTTSMAN SOM NU LÄGGER AV!!




1/10 HahaHaha, starkt jobbat Gais!!



GAIS... Vilken miss man gör när man glömmer att ansöka om nytt arbtes- och uppehållstilstånd för sina stjärnor =) Haha, den enes död den andres bröd. MEN SvFF blundar nog för denna lilla miss.. Tyvärr!!

RSS 2.0